Георги Градев: Бербатов не се ползва с подкрепата на клубовете, не умее да комуникира с тях, няма експертиза да управлява голям екип

  • 22 януари 2024 13:49

  • 1227
  • 3
© Sportal.bg

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев заяви, че Димитър БербатовДимитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 г. в Благоевград. Има по-малък брат на име не се ползва с подкрепата на изключените клубове, не умее да комуникира с тях, а и няма експертиза да управлява голям екип. Доскоро специалистът по спортно право беше част от екипа на Бербатов, който има същите амбиции, но преди около два месеца го напусна. Той заяви, че екипът на бившия №9 е "добре сформиран, но зле управляван".

"Влязох в тази битка, за да бъде доведена докрай. За това време обаче не бях убеден, че това е екипът и лидерът, който ще я доведе докрай. Основният проблем - как се общуваше с клубовете, конкретно с малките клубове. От 540 клуба-членове на БФС, 510 са малки. Има 41 изключени клуба, които ние като екип, поставям и себе си тук, не защитихме достатъчно добре, можеше да се направи повече за тях", заяви Градев пред бТВ. 

Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС

Той обясни, че идеята да се кандидатира възникнала през ноември, когато представляваше въпросните изключени клубове на среща в Министерството на младежта и спорта.

"Те ме подканиха да се кандидатирам. Защото, според тяхното мнение, а и на други клубове в страната, Димитър БербатовДимитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 г. в Благоевград. Има по-малък брат на име не се ползва с подкрепата им. И има реална опасност негативният вот да отиде в грешни ръце. Какво имам предвид - аватар на Борислав Михайлов. Всички във футболното общество знаем, че се готви такъв аватар. Знаем го кой е и за момента го спираме", след което уточни за кого става дума. "Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Ако той влезе в надпреварата, това е аватарът на Борислав Михайлов, това е човекът, който ще запази статуквото. Сложете камера пред БФС и ще го видите как ходи на срещи. Аз казвам, че те се срещат - това не е ок за мен. Аз се кандидатирам, за да не отидат гласовете в Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във."

Според Градев в последните 20 години Михайлов е избиран и подкрепян чрез структурите на БФС, било то и със заплахи и оказване на натиск. По думите му в момента "има политическа воля за честни и прозрачни избори". Това е първото нещо, което трябва да направи изпълняващият длъжността президент на съюза Михаил Касабов - да гарантира честен Конгрес, като Градев предложи среща в БФС, за да се обсъди как да стане това.

 "Ние трябва да говорим практически в момента - аз съм прагматик, обичам бързите и прагматични решения. Ето ви още една причина да си тръгна от този екип: Димитър не е от хората, които вземат бързи, прагматични решения. Начинът на общуване с хората, начинът на вземане на решения - бавни, непрагматични, неспособност да ръководи голяма група от хора и най-вече липсата на експертиза. Това е мое мнение, но лошото е, че повечето хора разсъждават като мен", каза още Георги Градев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1227 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.22 | 15:41

3
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.22 | 14:11

2
Мазния адвокат пак се изпусна публично. Перука 2.0
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2024.01.22 | 14:03

1
Аз знам кой е бербатов, а кой е тоя ранно оплешивял посерко с фърчащия перчем?

Добави коментар

Водещи новини