След обилните снеговалежи: Каква е пътната обстановка в страната

  • 21 януари 2024 12:36

  • 929
  • 2
След обилните снеговалежи: Каква е пътната обстановка в страната
© Булфото/архив

Нормализира се ситуацията по пътищата в страната. В събота заради интензивния снеговалеж движението беше ограничено на много места. Спирани бяха тежкотоварните камиони над 12 тона, а заради почистването на магистралите на шофьорите се наложи да минават по обходни маршрути.

Вече няма ограничения за движението на тежкотоварни камиони над 12 тона. Единствено заради катастрофа на 108-ия километър на АМ „Тракия в посока София движението е само в една лента, съобщава NOVA. 

Над 800 снегорина обработват пътищата в страната

„На територията на цяла София работиха 192 снегорина, изчистени са основните пътни артерии и улиците, по които се движи градския транспорт. Започва почистването и на междукварталните улици. В началото на двата пътя към Витоша има поставени знаци, които сигнализират, че трябва колите да се движат с вериги. Обработките на пътя се случват чрез пръскане на пясък и сол. Градския транспорт се движи по график”, заяви Николай Кючуков, Столичен инспекторат.

Последвайте канала на

Весела Найденова
929 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.21 | 14:52

2
Можете да се предпазите от Covid и други вируси, да помогнете при хронични заболявания и да подобрите здравето на целия си организъм, ако подсилите имунитета си, защото добрият имунитет е важен елемент, за да бъде тялото здраво и да не боледува. Повиших имунитета си с едно лекарство и сега цялото семейство се чувства страхотно, вече е сертифицирано, прочетох за него тук ---- use.my/doctor
Ганчо

2024.01.21 | 14:35

1
Никъде не е почистено

Добави коментар

Водещи новини