Утре вечер ограничават движението за всички автомобили между 30-и и 47-и км на АМ "Хемус"

  • 17 януари 2024 18:59

  • 4112
  • 2
Утре вечер ограничават движението за всички автомобили между 30-и и 47-и км на АМ "Хемус"
© АПИ

От 22 ч. в четвъртък /18 януари/ до 4 ч. в петък /19 януари/ ще се ограничи движението за всички превозни средства между 30-и и 47-и км на АМ „Хемус“. Спирането на трафика през нощта е за подмяна на неработещи осветителни тела в тунел „Топли дол“, съобщиха от пресцентъра на АПИ. 

Автомобилите ще се пренасочват по обходен маршрут - при 30-ти км на АМ „Хемус“ по пътна връзка „Витинска река“ ще продължават по път I-1 София - Ботевград и път II-17 до пътен възел „Ботевград“ и при 47-ми км на АМ „Хемус“ ще продължават по автомагистралата, и обратно. Ремонтните дейности ще се извършат през нощта, когато интензивността на движението е по-малко. 

Удължен е срокът на временната организация на движение по пътя между Мездра и Лютидол

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия. Да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4112 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
totyy

2024.01.17 | 20:28

2
Не знаех че има цели 47 км. "магистрала" Тракия !! ПЪЛЕН ТАШАК 50г.

2024.01.17 | 19:12

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини