Интензивен трафик по границите с Турция и Румъния

  • 25 декември 2023 09:22

  • 891
  • 3
Интензивен трафик по границите с Турция и Румъния
© Novini.bg/Canva
Слушай новината Слушай новината

На границата с Турция трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Капитан Андреево" на изход от страната, съобщават на сайта си от "Гранична полиция" по данни към 6:00 часа тази сутрин. 

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Кардам" и " Русе" на изход от страната, на  ГКПП " Видин " - за леки автомобили в двете посоки. Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Засилен трафик за предстоящите коледни и новогодишни празници

И на границата със  Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупреждават от "Гранична полиция".

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове и на границата с Република Северна Македония.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
891 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КЗЛД

2023.12.26 | 23:05

3
Сайтът е медиатор на коментари с ОТВРАТ и ПЕРВЕРЗИЯ !
Николай Ралчев Тутракан

2023.12.25 | 11:41

2
Никоюай Петков РАЛЧЕВ се казвам(Геят на Гейовете) и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм дискриминиран, потомствен и бит ГЕЙ на 49 години и имам много психични отклонения и съм доказан психопат и бандит,имам жълта книжка.Но, аз съм болен на мозъка ГЕЙ и си търся мшад гвй,който да ме аргсва безпощадно много и да се ожени за мен,защото аз съм ЖЕНАТА в гей-връзките и да си осиновим дете,защото майка ми Надя Драганчева е вече на 71 години и иска така..Плащам щедро в евро.

2023.12.25 | 10:46

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини