Засилен трафик за предстоящите коледни и новогодишни празници

  • 22 декември 2023 08:41

  • 762
  • 1
Засилен трафик за предстоящите коледни и новогодишни празници
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Засилен трафик се очаква от днес за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Движението по изходите на големите градове ще бъде натоварено, напомня БНТ.

Очаква се интензивен трафик и по граничните пунктове. Възможни са затруднения при преминаването на "Калотина" заради ремонт на пункта.

Подобни проблеми може да има и на "Дунав мост" при Русе. По време на големи опашки на границата няма да бъдат връчвани фишове за нарушения, заявиха от МВР.

Заради очакваното натоварено движение в страната АПИ забранява движението на тирове на магистрала "Хемус" в посока Варна между 30-и и 47-ми километър днес от 12 до 20 ч. и утре от 8 до 16 ч.

Същото ограничение ще е в сила в посока София на 27 декември от 12 до 20 часа. Освен това пътуващите в по-натовареното направление ще използват по 2 ленти за посока.

Ограничават движението на тирове по АМ "Хемус" в дните около Коледа

Полицейското присъствие на пътя по време на празниците ще е засилено. Основно ще се проверява за алкохол, наркотици и превишена скорост.

Последвайте канала на

Десислава Станева
762 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.22 | 09:59

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини