Мира Добрева след комата: Всеки нов ден започвам с въпроса какво се случи, защо се случи

  • 12 декември 2023 13:08

  • 6623
  • 2
Мира Добрева след комата: Всеки нов ден започвам с въпроса какво се случи, защо се случи
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

До началото на септември не знаех какво е пълноценна почивка. Постоянно мислех за работата - какво имам да снимам, какво трябва да напиша, по кои проекти да работя, кои книги да прочета. Дори когато разхождах кучето, бях със слушалки и с телефон в ръка, за да не си "губя" времето. Вече не е така. Докато разхождам кучето, слушам подкаст или гледам видеа в ютюб, които са ми интересни, но за които никога не ми оставаше време. Опитвам да се уча да си почивам, защото разбрах, колко важно е това за един пълноценен живот. Това каза в интервю за "България Днес" журналистът Мира Добрева.

През септември ТВ водещата бе поставена в медикаментозна кома. Оттогава всеки ден се събужда с проумяването, което досега избутвала под килима, разказа тя. 

Мира Добрева е в медикаментозна кома

"Какво се случи, защо се случи? Опитвам да живея по нов начин - по-спокойно, по-разбиращо, по-смирено. Награждавам се повече, осъждам се по-малко. Не работя по 6 проекта едновременно. Знам, че и да спечеля пари, не са ми по-важни от здравето. Опитвам да се пазя", добави Мира Добрева. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6623 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.12 | 14:03

2
Миро, с м ъ р д и ш!

2023.12.12 | 13:28

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини