Мира Добрева се престраши: Ето къде отиде за първи път след болницата

  • 03 октомври 2023 10:04

  • 5241
  • 1
Мира Добрева се престраши: Ето къде отиде за първи път след болницата
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Мира Добрева преживя голям кошмар, пребори се за живота си и днес със сигурност няма да скрие нищо от онова, което я е изплашило до краен предел, нито равносметките, които си е направила след това.

Журналистката качи видео, с което доста развълнува последователите си, тъй като това е първото й излизане по маршрут, различен от този до болницата.

"Точно един месец след онази превратна нощ, в която разбрах колко крехък е животът. Това е първото ми излизане по маршрут по-различен от този до болницата :) Четох някъде, че вече съм хукнала по планини и всичко е постарому.

За жалост, ще трябва да почакам малко, преди отново да мога да катеря, да се върна на работа и в живота въобще. Но засега съм благодарна, че видях това място, което препоръчвам и на Вас", споделя в Инстаграм профила си Мира, която продължава да е едно от най-красивите лица на БНТ.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5241 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.03 | 10:55

1
Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------>> min.lc/medbg

Добави коментар

Водещи новини