Мистерия: Късметлията, който удари близо 3 милиона от джакпота, изчезна

  • 29 ноември 2023 14:11

  • 7027
  • 4
Мистерия: Късметлията, който удари близо 3 милиона от джакпота, изчезна
© Novini.bg/ Canva

От тотопункта при Джамията издирват новия милионер, който удари джакпота от 2 719 026 лв. от 94-ия тираж на играта 6/49. Фишът с комбинация от една колонка е пуснат в пункта, който е разположен на кръстовището между ул. „Митрополит Борис“ и „Христо Чернопеев“ в Благоевград, пише „Струма”.

В понеделник следобед служителката в пункта Таня звънеше на редовните клиенти, за да дойдат и да си проверят фишовете.

„Ето, сега чета коментари в социалните мрежи и се ядосвам. Пише, че аз съм спечелила, което не е вярно. Аз играя само 5/35 и най-голямата ми печалба е 210 лв., но най-важното е, че нося късмет и това го казват всичките ми клиенти“, сподели служителката, която допълни, че работи в пункта от 8 години и именно тук са падали петици за по 29 хил. лв. от 5/35, тото джокери, печалби от 6/42 и 6/49.

Любопитното е, че Таня живее до гарата и въпреки че всеки ден прекосява половината град, за да дойде на работа, по настояване на клиентите си е в този пункт.

А иначе при постъпването си в системата на Българския спортен тотализатор е започнала в пункт в „Еленово”, където е спечелен и първият автомобил. Именно с коректното си отношение, а й с късмета, който носи, Таня е спечелила доверието на своите клиенти и мнозина пускат готови фишове, вместо да попълват собствени числа.

На въпроса има ли предположение кой може да е новият тотомилионер Таня отговори: „И аз не знам, затова звъня на близки и познати да дойдат да си проверят фишовете. Това, което мога да кажа със сигурност, е, че спечелилият е благоевградчанин.

Щастливец спечели 4,2 млн. евро от тотото в Гърция

Тук всичките ми клиенти са редовни и ги познавам. Иначе в дните преди тираж на ден минават към 200 човека. Именно по тази причина не мога да кажа кой точно е, но се надявам скоро да се появи“, каза служителката и припомни, че печалбата трябва да бъде потърсена в срок до 45 дни, в противен случай късметлията ще загуби парите.

Припомняме, че през 2015 г., пак в Благоевград, падна мегаджакпот. Тогава строителният предприемач Николай Динков спечели малко над 7 млн. лв.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7027 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.29 | 14:57

1
Пак някой строителен предприемач ще е. Но го е срам, че е станал още по-богат и затова се крие.
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2023.11.29 | 14:59

2
ТАЯ ДРУГАРКА Е СЪМНИТЕЛНА, ..НА КОЙ ЗВЪНИШ МА ...;!!? ... ТОВА ДА НЕ Е У ВАС ..

2023.11.29 | 16:21

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex
баба

2023.11.29 | 16:27

4
Това с предприемачите е ...ПРАНЕ НА ПАРИ. Купува се фиша без съдействие на касиер е немислимо...

Добави коментар

Водещи новини