От "Преди обед" за смъртта на мъжа на Деси Стоянова: Обичаме я, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне

  • 29 ноември 2023 10:06

  • 21318
  • 2
От "Преди обед" за смъртта на мъжа на Деси Стоянова: Обичаме я, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне
© Фейсбук

Екранната половинка на Деси Стоянова от "Преди обед" - Петър Дочев, с тъга на очите говори за смъртта на съпруга на водещата. И съвсем естествено тя не се появи е ефира на bTV.

Припомняме, че съпругът на Стоянова - журналистът Велислав Русев, почина внезапно. Затова тя не се появи вчера в ефир, но едва тази сутрин от екипа на предаването съобщиха официално тъжната вест. 

"Днес Деси Стоянова няма да бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си - уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на "Преди обед", я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне", бяха думите на Петър Дочев. 

Почина журналистът Велислав Русев

Не става ясно кога ще се върне на екран Деси Стоянова, но екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има нужда, за да преодолее този тежък момент.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
21318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
и неофит е тръгнал към

2023.11.29 | 12:18

2
велислав . алах го чаакаа . деси да хваща първия срещнат .

2023.11.29 | 11:15

1
Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.-----> mub.me/hemoferon

Добави коментар

Водещи новини