Отменят бедственото положение в шестте общини в област Шумен

  • 21 ноември 2023 15:52

  • 532
  • 1
Отменят бедственото положение в шестте общини в област Шумен
© Архив
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на областния управител проф. Добромир Добрев бедственото положение на територията на общините Нови пазар, Никола Козлево, Венец, Каолиново, Каспичан и Хитрино, считано от 16:00 часа днес, се отменя, съобщават от областната администрация в Шумен.  

Обстановката в засегнатите общини постепенно се нормализира и тежката ситуация е овладяна след бурния вятър, блокирани пътища, снегонавявания, прекъснато електроснабдяване и водоснабдяване.

Действията по преодоляване на всички щети продължават и всички структури в тези общини започват да функционират нормално, посочват от държавната институция.    

6 общини в Шуменско обявиха бедствено положение

Екипите на „Електроразпределение Север“ са на място и работят по отстраняване на авариите и пускане на захранването към селата Векилски, Пет могили, Каравелово и Красен дол в община Никола Козлево и село Тодор Икономово в община Каолиново. До края на деня се очаква електрозахранването в тези населени места да бъде възстановено. Водоподаването поетапно се възстановява след пускане на захранването към съоръженията на ВиК-Шумен, допълват от областната администрация.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
532 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 16:19

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини