Вижте какво друго е „защитавала“ Григорова и си помислете дали и вашите интереси са ѝ толкова важни

  • 01 ноември 2023 15:52

  • 38766
  • 0
Вижте какво друго е „защитавала“ Григорова и си помислете дали и вашите интереси са ѝ толкова важни
© bTV/Novini.bg

През 2018 г. Ваня Григорова упреква БСП в „чист популизъм“, когато Нинова и другите бесепари от обкръжението ѝ си измислиха враг в лицето на „третия пол“ и скочиха да громят „джендъра“. И не можем да я виним, нали? Григорова, имам предвид – не можем да я виним, че каза истината. 

Тя отиде още по-далеч и коментира, че „БСП се изпразва от съдържание“, обяснявайки, че плюенето по Истанбулската конвенция е отчаят опит да привличат внимание. 

И е била права. Чист популизъм. 

Но ето, минаха няколко години, обърнаха се нещата, натаманиха се интересите и изведнъж Григорова няма проблем с Нинова и Нинова няма проблем с Григорова. Младата синдикалистка забрави и за защита на правата на хората, дето ги е защитавала, и за плюенето по БСП и по Нинова… въобще – керванът си върви. 

Та, ако си мислите, че думите, че ще се грижи за „малкия човек“, са верни; или че ѝ пука за „работниците“; или, че ще сложи „хората преди печалбите“; и тия думи въобще значат нещо…

… си спомнете какво стана с Истанбулската конвенция и как се съюзи с борещата джендъра Нинова. 

Ако сега ви харесват думите ѝ, да знаете, че и на хората, дето е работила за защитата им преди, също са им харесвали едно време. Докато интересите ѝ не са ѝ нашепнали, че трябва да си промени позицията. 

Защитаваше Истанбулската конвенция, обърна се; присмиваше се на БСП, обърна се; громеше Нинова, обърна се. 

Сега защитава „работниците“ и „обикновения човек“. Какво се чудите? Дали ще се обърне? Кой знае? Историята какво казва по въпроса? 

Как беше… Имам принципи, ако не ви харесват – имам и други. 

Сега говори едни приказки, с които „социалисти“ са ловили балъци ранния 20 век. Да подчертаем например „решението“ ѝ всички комунални услуги да отидат в общински ръце… 

… извинявайте, ама „Топлофикация“ София е в общински ръце сега. Ако всичките комунални ги направите такива, аз ще трябва да се хвана на три работи, за да мога само сметките да си плащам.

За храна и дрехи… ще видим, четвърта работа вероятно. 

Умнотиите за махането на сгради и защита на МОЧА не искам да ги коментирам. Интересното е, че много „демократи“ ще гласуват за нея, за да накажат ПП-ДБ и Терзиев, щото дядо му бил от ДС.

И те мислят, че явно и Терзиев лично е от ДС. 

Според мен, лично Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите има общо с ДС до толкова, доколкото парите на семейството му са му платили образованието. 

След това се е развил достатъчно, че да стигне дотам, че да обучава младежи и да им дава високоплатени професии в ръцете. 

Малка вметка: писателят Георги Марков, убит в Лондон навръх рождения ден на тодор живков, също е бил ДС. Ама се е отвратил достатъчно, че да се отрече от ДС и да се обърне срещу него. 

Терзиев също публично се отрече неедин път от ДС и миналото на семейството си. 

Но ДС не прощава. Особено на своите не прощава, когато го загърбят. Георги Марков го намериха на другия край на Европа и го убиха, Терзиев… изкараха цялата червена лайн*метка срещу него, ВСИЧКИ се наредиха СРЕЩУ него. 

А кой стои зад защитаващата „Газпром“ Григорова? БСП, „Левицата“, КП „Неутрална България“, КП „Алтернативата на гражданите“, ПП „Атака“. 

В КП „Неутрална България“ влизат:

- Комунистическа партия на България;
- Българска комунистическа партия;
- Партия на българските комунисти;
- „Нова сила“;
- Русофили за възраждане на Отечеството.

Тя е оглавявана от Николай Малинов, който е награден лично от путин (помните ли снимките?). Подсъдим е у нас за шпионаж в полза на Русия.

Когато го разследваха, един съдия го пусна да отиде демонстративно до русия, за да си получи лично медала за шпионската си дейност. 

Пак ми кажете, че понеже на Терзиев дядо му бил от ДС, ще гласувате за Ваня. 

Значи – да обобщим;

Нинова, която беше човек на Костов в СДС, стана шеф на БСП и е „социалистка“, която приватизира „Техноимпекс“, но ако си мислите, че „социалистка“ милионерка е изключение, не е. В БСП има много „социалисти“ милионери. 

Защитаващата Истанбулската конвенция Григорова, забравя, че се е подигравала на БСП и е громила Нинова, става неин човек за изборите. Всички копейки се нареждат да я защитават, цялото действащо ДС застава зад нея. 

„Демократите“ в България обаче казват, че ще гласуват за нея, защото на Терзиев родата му била от ДС и значи той също е. Никой не се и сеща, че и Георги Марков е бил някога ДС и се е отрекъл; или че човек с частна фирма, обучаващ и даващ скъпо платена професия в ръцете на млади хора, и човек, който пробутва популистки опорки на почти 100 години, докато си мени позициите, НЕ СА ЕДНО И СЪЩО. Никой не се и замисля ЗАЩО всички са срещу него и какво означава думата „статукво“. 

А животът си продължава и всички се чудят защо „все на тях им се случва“…

Да, всичко си е нормално. 

Същите, които я подкрепят за кметица, подкрепят и това на снимките. Не знам колко по-ясно трябва да се обясни…

____________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Последвайте канала на

Александър Томов
38766 0

Водещи новини