На летище Варна влиза в сила зимното разписание на полетите

  • 30 октомври 2023 15:40

  • 799
  • 1
На летище Варна влиза в сила зимното разписание на полетите
© Летище Варна

От днес на летище Варна влиза в сила зимното разписание на полетите. За БТА от аеропорта потвърдиха, че през настоящия сезон от и за крайморския град ще бъдат изпълнявани 13 маршрута до 9 държави.

Пет от дестинациите, до които ще се изпълняват полети, са в Германия – Мюнхен, Берлин, Дортмунд, Хамбург и Кьолн. Ежедневни полети ще има от и до Лондон, Великобритания, както и от/до Истанбул, Турция.

Пътниците ще разчитат и на връзка с Виена. Полетите до австрийската столица ще се изпълняват четири пъти в седмицата. Авиовръзка с белгийската столица Брюксел ще бъде осъществявана два пъти седмично. Същото е валидно и за Ларнака, Кипър. Полетите от и до нидерландския град Айндховен ще се изпълняват три пъти в седмицата.

Две авиокомпании ще летят по маршрута Варна – Тел Авив. Връзката ще се реализира два пъти в седмицата.

Летище София обяви богата чартърна програма в зимното разписание

От летището уточниха за БТА, че решението дали да бъдат оперирани полетите или не, авиокомпаниите ще вземат в началото на всяка седмица. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
799 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.30 | 19:50

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини