Интензивно е движението за товарни автомобили на някои гранични пунктове

  • 28 октомври 2023 09:27

  • 740
  • 1
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои гранични пунктове
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои гранични контролно- пропускателни пунктове (ГКПП), съобщават на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 06:00 часа тази сутрин.

Трафикът е интензивен на ГКПП "Видин" и ГКПП "Кардам",ГКПП "Никопoл " и ГКПП "Дуранкулак" за товарни автомобили на изход. Поради критично ниското ниво на река Дунав фериботната платформа, обслужваща ГКПП "Оряхово" - "Бекет", няма да изпълнява курсове до нормализиране нивото на реката. Товарните автомобили ще бъдат пренасочвани към ГКПП "Русе" и ГКПП "Никопол".

Преминаването през съвместните гранични пунктове "Кайнарджа"/"Липница" и "Крушари"/"Добромир" се осъществява съгласно договореното работно време от 08:00 ч. до 20:00 ч.

От 16 до 18 октомври поетапно ще се ограничава движението между км 85 и км 90 на АМ „Марица“ в двете посоки за подмяна на високоволтов кабел

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранично- контролно пропусквателни пунктове. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни може да удължи времето за преминаване заради временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
740 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.28 | 09:43

1
Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена-----> mub.me/mono

Добави коментар

Водещи новини