Сарафите по морето масово жилят туристи

  • 14 август 2012 06:41

  • 760
  • 0
Сарафите по морето масово жилят туристи
©

Сарафите по морето масово не се съобразяват със законите, жилейки туристи, съобщава в. „Монитор”.

Вчера изтече едномесечният срок за привеждане на обектите им съобразно новите изисквания, при които максималното отклонение от курса на БНБ не може да е повече от 5%.

Въпреки това собственик на чейнджбюро на пъпа на Варна в сградата на Операта най-безцеремонно отвори с табелите на маржовете си от предишния ден. Едва след като го предупредиха, че финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и колегата му Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко ще инспектират как върви ремонтът на сградата на Драматичния театър, той хлопна кепенци. Минути преди появата на вицепремиера и министъра служител на обменното бюро прибра със завидна скорост табелата с фиксираните курсове на валути.

Час след визитата обаче бюрото отвори и пред него цъфна табло с курсове „продава”.

„Това бюро обира ежедневно български граждани и чужденци с подвеждащите си табели”, коментира вчера варненец, който също бил потърпевш от сарафите.

Проверка по централните улици на Варна показа, че повечето обменни бюра излагат рекламни табели за продажба на валута, а табелите с големите маржове на купуване са вътре, където се договарят с клиентите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
760 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини