Мъж на 34 години е с опасност за живота след падане по стълби

  • 16 октомври 2023 11:20

  • 4195
  • 2
Мъж на 34 години е с опасност за живота след падане по стълби
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Мъж на 34 години е с опасност за живота след падане по стълби в Стара Загора. Това се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР.

Сигнал, че на улица пред кафене в областния град е намерен човек в безпомощно състояние, е получен вчера сутринта малко след 4:30 часа в Първо районно управление. На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил самоличността на пострадалия.

Пътуващи в метрото участваха в обучение за оказване на първа помощ

По първоначални данни той се е прибирал с приятели от заведение, когато паднал по стълбите на кафене. Мъжът е настанен в болнично заведение с различни наранявания.

Униформените разследват и сигнал за сбиване между двама мъже в чирпанското село Черна гора. Сигнал за инцидента е получен в съботния ден малко след 22:00 часа. Според очевидци е възникнал скандал, прераснал в сбиване, между двама мъже на 32 и 33 години.

По първоначални данни 33-годишният нанесъл удар с нож на 32-годишния. Пострадалият е настанен в болница с прободна рана, без опасност за живота. 33-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. 

Образувани са досъдебни производства.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4195 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.16 | 15:23

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много сперма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

2023.10.16 | 11:27

1
Ако беше израелски гражданин, щяха да бомбардират блока с ракети.

Добави коментар

Водещи новини