Полицията в Монтана е с нов директор

  • 01 септември 2023 12:09

  • 989
  • 0
Полицията в Монтана е с нов директор
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август за директор на Областната дирекция на МВР в Монтана е назначен старши комисар Пламен Томов, съобщиха от полицията.

Той бе официално представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Кирил Ценкин. Новият ръководител благодари на ръководството на МВР за гласуваното доверие, като заяви, че ще работи за подобряване на организацията на работа в полицейската дирекция и надграждане на постигнатите резултати.

Той благодари на предшественика си за добре свършената работа и изрази увереност, че ще продължи да изпълнява с колегите си служебните задължения с отговорност и професионализъм.

Старши комисар Томов е роден през 1976 година в Лом. Завършил е висше образование в Академия на МВР-София, специалност “Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, има и магистърска степен по „Право“ ЮЗУ-Благоевград.

Мирослав Иванов е новият директор на ОД на МВР в Разград

Професионалната му кариера в МВР започва през 2001 г. като разузнавач в сектор БОП при ОД на МВР -Монтана. Заемал е още длъжностите началник група, началник сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в полицейската дирекция и началник на Районно управление - АЕЦ-Козлодуй при ОД на МВР-Враца.

В продължение на две години (2019-2021) е изпълнявал длъжността директор на ОД на МВР-Монтана. През последните две години е работил в оперативна служба на ОД на МВР.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
989 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини