Трамваите по линиите 8 и 10 временно ще се движат по променен маршрут

  • 19 юли 2023 16:19

  • 485
  • 0
Трамваите по линиите 8 и 10 временно ще се движат по променен маршрут
© Булфото (архив)

Във връзка с извършване на основен ремонт на трамвайна стрелка на пл. „Възраждане“ се налага промяна в маршрутите на трамвайни линии 8 и 10.

От 00.00 часа на 29.07.2023 год. /събота/ до 24.00 часа на 30.07.2023 год. /неделя/ трамваите ще се движат по следните маршрути:

Трамвайна линия №8 ще се движи от ж.к. „Люлин 5“ по действащия маршрут до площад „Възраждане“, през площад „Възраждане“ наляво по северното локално платно по маршрута на трамвайна линия № 3 до бул. „Христо Ботев“, наляво по бул. „Христо Ботев“, надясно по ул. „Струга“, наляво по бул. „Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул. „Христо Ботев“, надясно през площад „Възраждане“ по маршрута на трамвайна линия № 3 и надясно по бул. „Александър Стамболийски“ по маршрута до ж.к. „Люлин 5“.

Експерти предлагат реални мерки за транспорта и кварталите на София

Трамвайна линия №10 ще се движи от ж.к. „Западен парк“ по действащия маршрут до площад „Възраждане“, през площад „Възраждане“ наляво по северното локално платно по маршрута на трамвайна линия № 3 до бул. „Христо Ботев“, наляво по бул. „Христо Ботев“ до Централна ж.п. гара, надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул. „Витоша“ и наляво по ул. „Алабин“ по маршрута до метростанция „Витоша“, двупосочно .

Последвайте канала на

Владимир Василев
485 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини