Писателят Калин Тодоров: Лице срещу лице

  • 30 юни 2023 12:53

  • 1885
  • 0
Писателят Калин Тодоров: Лице срещу лице
© личен архив

Коментар на Калин Тодоров, журналист и писател, автор на бестселъра „Зад завесата на соца” и много други книги. Той е син на Станко Тодоров, два пъти премиер на България и председател на НС и журналистката Соня Бакиш, дългогодишен главен редактор на сп. „Жената днес”, участвала активно в създаването на дисидентския Комитет за екологична защита на Русе, откъдето тръгнаха големите промени у нас преди 33 години.

Направих грешка да си причиня вчера публицистичното предаване на БТВ "Лице в лице".

Цветанка Ризова беше поканила на разговор Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от ИТН и Румен Гечев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Обаче, какъв ти разговор.

Водещата се нахвърли стръвно върху събеседниците си: прекъсваше ги, говореше върху тях, подиграваше им се, иронизираше ги, хокаше ги, обиждаше ги. Само дето не ги наби.

И то, защото не искаха да приемат нейната гледна точка, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е честен човек, а Украйна - невинна жертва.

Избягвам да коментирам работата на колеги, само че Ризова не се държа като журналистка. Тя по - скоро приличаше на свадлива търговка от "Женския пазар" или на разбеснял се фатмак.

Разбира се, по - лесно е да манипулираш, от колкото да информираш и убеждаваш.

Обаче на чорбаджията на БТВ му престои много скоро да разбере, че си хвърля парите на вятъра.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1885 0

Свързани новини

Водещи новини