Бившата гимнастичка Цвети Стоянова оцеля по чудо при катастрофа

  • 02 май 2023 10:26

  • 4171
  • 0
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова оцеля по чудо при катастрофа
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са пострадали при катастрофа в София. Инцидентът е станал на 28 април вечерта на оживено кръстовище в столицата, когато двете жени си тръгват от концерта на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" в "Мусагеница". Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в "Пирогов".

"Карахме бавно, дори се шегувахме, че по "Цариградско" се движехме с 40 км/час. На кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" минахме на зелен светофар, но в този миг видях, че срещу нас идва кола, която преминава на червен светофар. Дадох силна газ и това може би ни спаси. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много силен и тежък удар беше. Колата ми е тотал щета", разказа Методиева в "На кафе" по NOVA.

Цвети Стоянова проговори за загубите и цената да си известен

"Полицаите на мястото ни казаха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, за да удари задницата на колата ми...", добави журналистката.

"Цвети беше откарана в "Пирогов", вече е у дома си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на преглед в Окръжна болница", добави журналистката, която се надява да спре войната по пътищата и шофьорите да управляват автомобилите си със съобразена скорост.

Нямам спомен какво се случи, разказа бившата гимнастичка.

Обраха Цвети Стоянова посред бял ден

"Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден стоя в нас", разказ Цвети Стоянова.

Елизабет сподели, че сънува кошмара от катастрофата втора вечер. Припомняме, че няколко дни преди европейското първенство през 2016 г. Цвети Стоянова падна от шестия етаж на блока си в кв. "Надежда". Грацията беше приета по спешност в Пирогов, където дълго се възстановяваше.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4171 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини