Интензивен трафик за товарни автомобили на „Кулата“

  • 28 април 2023 09:41

  • 187
  • 0
Интензивен трафик за товарни автомобили на „Кулата“
© Булфото архив
Слушай новината Слушай новината

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход от България на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кулата“. Това съобщава МВР на своя сайт.

През съвместните гранични пунктове с Гърция - „Златоград“/„Термес“ и „Ивайловград“/„Кипринос“ могат да преминават само леки коли и микробуси, припомнят от МВР. 

На границата с Румъния трафикът е интензивен на изход от България за товарни автомобили на граничните пунктове „Видин“, „Никопол“, „Кардам“ и „Дуранкулак“. Извършва се монтаж на допълнителна покривна конструкция на две от трасетата на ГКПП „Видин“ при влизане в България.

Движението се пренасочва през останалите трасета чрез пътна сигнализация, информират от полицията. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа"/"Липница“ и „Крушари"/"Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Поради строително-монтажни дейности в зоната на ГКПП „Калотина“ се налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението, което може да удължи времето за преминаване.

Интензивен трафик на границите ни с Гърция и Румъния

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове със Сърбия, Република Северна Македония и Турция. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
187 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини