Община Казанлък обявява конкурс за директор на Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства

  • 12 декември 2022 14:38

  • 202
  • 1
Община Казанлък обявява конкурс за директор на Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства
© Музей по фотографията в Казанлък
Слушай новината Слушай новината

Община Казанлък обявява конкурс за директор на Посетителския център на Музея по фотография и съвременни визуални изкуства, става ясно от официалната интернет страница на администрацията. 

Желаещите да кандидатстват за длъжността трябва да имат висше образование степен "магистър" в подходящо направление, както и опит по специалността. По време на конкурса одобрените кандидати ще трябва да защитят своята концепция за дейността и развитието на музея за период от пет години, като тя трябва да бъде подробно разработена за първата от тях. 

За пръв път от години бяха отворени вратите на паметника на връх Бузлуджа

Документи ще бъдат приемани до 9 януари, а повече информация относно условията за кандидатстване може да бъде намерена на официалния сайт на Община Казанлък. 

Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства е единственият по рода си в страната. Културният институт има за цел да представи историята и развитието на фотографията в технически и в художествен аспект. Фондовете на музея съдържат стотици експонати фотографска техника, консумативи и материали, архивни снимки, книги и документи. Постоянната експозиция представя богата колекция от фотоапарати, а институцията е домакин на изложби от всички фотографски жанрове, както и на други културни събития. В момента директор е инж. Стефан Папукчиев. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
202 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.12 | 15:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини