Две олимпийски шампионки по карате застанаха зад инициативата “Избери живота”

  • 05 декември 2022 14:40

  • 144
  • 1
Две олимпийски шампионки по карате застанаха зад инициативата “Избери живота”
© Избери Живота

Кампанията “Избери живота” #СприНавреме беше подкрепена от участниците в уникално спортно събитие с двама олимпийски шампиони по карате, което се проведе в НСА.

Семинарът по WKF КАRATE беше воден от Роксанда Атанасов-олимпийски треньор от Сърбия, Йована Прекович-олимпийска шампионка (61 кг) и Ивет Горанова-олимпийска шампионка (55 кг).

Ивелин Попов влезе в отбора на звездите, подкрепили инициатива „Избери живота“

Ивет Горанова, Йована Прекович, Роксанда Атанасов и присъстващите позираха с тениски “Избери живота” и отправиха своя призив към младите хора да спрат навреме, за да опазят живота си и този на околните.

Припомняме, че инициативата стартира официално в навечерието на Международния ден на младежта-12-ти август с кръгла маса.

Кампанията беше подкрепена от редица спортни звезди, общественици и политици. Инициативата “Избери живота” #СприНавреме е надпартийна и цели да привлече възможно повече посланици, които да убедят младите хора, че #НеЕЯко да се качват зад волана под въздействието на алкохол и наркотици.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
144 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 22:21

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини