Теодора Стефанова: Бойко Борисов ще стане дядо до 2014 г.

  • 04 юли 2012 08:51

  • 5950
  • 8
Теодора Стефанова: Бойко Борисов ще стане дядо до 2014 г.
©

Много напрежение ще има около българското правителство. До края на годината един министър ще си подаде оставката. Това заяви в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия Теодора Стефанова, гадателката на Берлускони.

По нейните думи, през 2013 още двама министри от кабинета ще си тръгнат. Това обаче не означава, че ще падне кабинетът на правителството, категорична бе Стефанова. Ще има скандали в енергетиката, в земеделието, както и напрежение в транспорта. Но не искам да се ангажирам с имената на министрите.

Ще има много стачки в страната, ще се увеличава безработицата, ще се затварят предприятия, а това напрежение много лошо ще се отрази. Тя разказа, че на правителството на ГЕРБ ще бъде искан вот на недоверие, който няма да мине.

ГЕРБ ще спечелят следващите избори, ще имат още един мандат, но ще бъдат в коалиция, разказа Стефанова и допълни, че доста изненадани ще останат хората от новите партии, в които ще влезнат във властта. Борисов отново ще бъде министър-председател. "Колкото повече нападат Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, той толкова по-силен ще става", каза ясновидката.

По нейна прогноза, през пролетта на 2013 година България ще влезе в Шенген.

България върви по един верен път, но много трудности има още за нея. Поне 10 години й трябват, за да се подобри положението в нея и българите да заживеят като истински европейци. Ще дойде момент, когато ще ни управляват две жени. Тогава страната ще се оправи.

Рано или късно до Борисов ще застане подходяща жена. Аз виждам една жена до него. Неговата съдба е свързана с Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав. До две години ще сключат брак, а министър-председателят ще стане дядо, прогнозира приближената до Берлускони гадателка.

Последвайте канала на

5950 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
както каза жорж ганчев,мутрите си купиха държава!

2013.01.29 | 13:15

8
както каза жорж ганчев,мутрите си купиха държава!
123

2013.01.29 | 13:14

7
Пази боже от такива гадателки! И тези но Нова ,защо са я поканили,чудя им се? Винаги ми се е струвала абсолютен кукумицин, а на какво ми прилича - няма да коментирам, но "старите чанти" са забоклука
мяуууу

2013.01.29 | 13:14

6
много е зле горката ,щизофренията не и дава почивка? извънземно и говорело,то или се раждаш гадател или се правиш на такъв.защо се меши след като тук в страната ни си имаме истински гадатели? никой за нищо да не и вярва на тази продажна шафрантия,самата тя си противоречи ако се поразтърсите ще видите че нищо от това което и прогнозирала не е станало..за 2011 казваше бойко ще се жени ...е стана ли? българия е благословена и ще пребъде докато съседите ни и по-напредналите в икономичен план държави едвам удържат природните сихии

2013.01.29 | 13:14

5
Малко им се виждат лъжливите социологически проучвания и пускат в действие и врачките! Народът не пасе трева! Всеки знае, че един безработен в Европа живее по-добре от един работещ в Гробария! А пенсионерите ровят в казаните за боклук!
катастрофа!!!!!!

2012.11.20 | 00:11

4
Рано или късно до Борисов ще застане подходяща жена. Аз виждам една жена до него. Неговата съдба е свързана с Цветелина Бориславова.по голяма мафия от тази партия няма никъде по света.силно се надявам да не е вярно.представете си още един мандат със този.катастрофа!!!!!!
пенчо питанката

2012.11.20 | 00:11

3
Тая стара жена,явно свикнала с курвенските истории,явно не може да преживее,че дори и за курва не я ползват вече,та само дрънка глупости,само и само да я забележи някой.Ама времето си върви и нейното специално отдавна е заминало......
Талибан

2012.11.04 | 06:05

2
Тая вече я е ударила критическата!
Беш

2012.10.10 | 11:34

1
Дано да му извадят внучето през задника.По възможност в затворническата болница.

Добави коментар

Водещи новини