Бащата на намушканото в София момче с потресаващи разкрития

  • 25 септември 2022 08:38

  • 28137
  • 11
Бащата на намушканото в София момче с потресаващи разкрития
© Кадър бТВ
Слушай новината Слушай новината

16-годишно момче беше намушкано в София. То е настанено в „Пирогов“.

След скарване с група млади мъже ученикът и още един тийнейджър са нападнати и бити, научи бТВ от свои източници.

По-тежко пострадалото момче е с три прободни рани. Снощи е бил в реанимация. Другото момче е пострадало от ударите и след преглед е изписано.

Случаят е от петък след обяд, а сигнал е подаден в 19 ч. Инцидентът става медийно достояние снощи.

Първоначално са задържани трима души, но впоследствие единият е освободен. Човекът с ножа, който е сочен за извършителят, е палестински гражданин.

От МВР потвърдиха, че инцидентът е станал след скарване в района на 18-о училище в София. По последна информация няма опасност за живота на настаненото момче в „Пирогов“.

В ефира на бТВ бащата на намушканото момче Иво Вълков разказа, че синът му е стабилизиран. Лекарите са направили всичко възможно, за да го спасят.

Наръгаха с нож момче на 16 години в София

„Това, което ми е известно до момента, е, че след размяна на реплики се започва нападение. Двама от нападателите са бежанци, а третият – български гражданин. Нападат сина ми и негови приятели. Това става пред магазин до училището. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, единият прескача бара и взима нож“, разказа Иво Вълков.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, но не е успял. След това тримата започват да гонят компанията на сина на Вълков.

„Догонват ги и започва ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, но синът ми и още един негов приятел не успяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук вече е неописуема жестокост. Третият нападател – българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци“, разказа още бащата.

Екипът на бТВ направи проверка и бе потвърдено, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на семейството му обаче е, че той се е опитал да спре човека с ножа. Тъй като не е установен като извършител е бил освободен.

„По моя информация той не е държал ножа, но може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и отстрани в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и започва да го удря с юмруци там, без да спира. Това са разказите на свидетели, които са дали показания“, разказа още бащата.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е забелязан пред Трето районно управление, допълни Иво Вълков. На сутринта племенникът му е освободен. Според него вече има опит за прикриване на истината, тъй като в някои медии се съобщава само за двама задържани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
28137 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
хгож

2022.09.26 | 18:52

11
Не стига, че ги храним тези, но и се опитват да убиват българите. Хуманното в случая е да се депортират в третия свят и там да се самоизбиват тези примитивни хора. Това е идинствения начин за да се справи държавата с тези скакалци.
Здравко

2022.09.25 | 20:33

9
Такива като Алгафари вън от България...
Българин

2022.09.26 | 02:14

10
Какъв българин, като е алгафари.
Хахахаха

2022.09.25 | 15:43

7
Ненормалници, какво БСП ви гони...??? Николай Алгафари (на Нидалчо синчето...) е член на ПП ГЕРБ, а не на БСП... Ненормалните ли сте, платени ли сте, с някакви умствени отклонения/малформации ли сте - не знам, но това вашето просто не е сериозно...
и защо

2022.09.25 | 11:12

5
не пишете,че наръгания и битите са сийгане-мюсюлмани и са дружили с бежанците?Така трябва.Да се избият взаимно.
А кога съдиите

2022.09.25 | 11:39

6
Нападнатите са българи, тъпако...дано следващия заклан си ти или твоето дете. И после бг съд да те съди, а нападателите да са на свобода, простако. Или може би си синче на бг съдия или ченге, а боклуко

2022.09.25 | 10:37

4
емигранти трепат български граждани- хахахахах- такава демокрация ми харесва и затова никога няма да се прибера в българия-провалена държава

2022.09.25 | 10:23

3
Тоя няма ли кой да гопрати у дома му? Чифутите ще го възпитат много бързо. Алгафари червеното лайно пак ще се обади където трябва.

2022.09.25 | 09:17

2
Всичкото Алгафари е разбойник. Дори цигaнkaта Мадлен, която се омъжи за такъв циганин социалист.
БТВ

2022.09.25 | 08:49

1
НАЙ ГАДНАТА ПЛАТЕНА АНТИБЪЛГАРСКА МЕДИЯ.

Добави коментар

Водещи новини