Не се потвърждават съмненията за инфаркт на шофьора на катастрофиралия в София автобус

  • 20 септември 2022 21:23

  • 8552
  • 2
Не се потвърждават съмненията за инфаркт на шофьора на катастрофиралия в София автобус
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Не се потвърждават съмненията за инфаркт на шофьора на автобуса, който катастрофира в София днес. Това съобщиха от болница „Св. Анна“, където по-рано беше приет 60-годишният шофьор. 

Не са установени и увреждания в мозъка му.

Осем пострадали при инцидента с автобус са транспортирани в различни столични болници, съобщиха по-рано от Центъра за спешна медицинска помощ.

 

Трима са транспортирани в болница „Св. Анна“, четирима – в УМБАЛ „Пирогов“, от които майка с 10-годишно дете. Един човек е откаран в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, но е отказал хоспитализация. 

Катастрофа с автобус в София, има пострадали

Освен шофьора на автобуса в „Св. Анна“ са приети с прорезни рани и охлузвания 65-годишна жена и 75-годишен мъж. Няма опасност за животите им.

Автобус по линия 4 на Столичния градски транспорт се блъсна в дърво. Сигналът за инцидента на ул. „Акад. Александър Балан“ в ж.к. Младост 2 е получен малко след 17:00 часа, отбелязва БТА. 

Константин Тодоров
8552 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Запалил

2022.09.21 | 06:32

2
Си е цигарата и си е отвлякъл вниманието. След това се е уплашил,това е истината.
Еми...

2022.09.21 | 05:57

1
В адския транспорт на фандъчкова работят само олигофрени, които не управляват добре превозното средство, постоянно са на телефона и са напълно неконтролирани от катаджиите. Оттам и проблемите.

Добави коментар

Водещи новини