Фандъкова: Взети са всички мерки, за да няма сблъсъци на "София прайд"

  • 30 юни 2012 13:26

  • 884
  • 2
Фандъкова: Взети са всички мерки, за да няма сблъсъци на "София прайд"
©

Взети са всички необходими мерки със засилено полицейско присъствие, за да не се стигне до сблъсъци при провеждането на шествието "София Прайд" в столицата.

Това каза пред журналисти кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Маршрутът на парада е съгласуван и той ще се проведе от 17,30 до 21,30 часа в кръг в центъра на София. Ангажирани са достатъчно полицаи, надявам се всичко да е спокойно, така че от една страна – хората да упражнят своето право, а от друга – да не се нарушава общественият ред", коментира кметът. Тя изрази надежда да не се стигне до сблъсъци.

На въпрос за призивите на политически партии да се забрани шествието, Фандъкова отговори: "Живеем в демократична държава. Има закони и правила и аз като кмет съм длъжна да ги спазвам".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
884 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българка

2012.06.30 | 20:40

2
За първи път се срамувам, че съм Българка. Що за политик ще позволи подобни извращения да преминат през Паметника на Най-Великия син на Майка България? Вие Българи ли сте, гербаджии, продажни боклуци? Смърт за вас. СМЪРТ. Срам сте за такъв Велик народ, какъвто е Българският.

2012.06.30 | 20:40

1
Напълно съм съгласен с теб! СРАМ И ПОЗОР! Какви предци горди имахме, какви продажници останаха! Горд съм, че съм БЪЛГАРИН, СРАМ ме е, че живея в такива грозни времена!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини