Ангел Дажмазки: Гей парадът е културен тероризъм

  • 30 юни 2012 11:47

  • 2833
  • 6
Ангел Дажмазки: Гей парадът е културен тероризъм
©

Протестираме срещу това чужди посланици да се месят във вътрешните ни работи. Намираме, че поведението на американския посланик Уорлик е недопустимо.

Това заяви от трибуната преди началото на контрашествието срещу гей парада в София Ангел Джамбазки, общински съветник в Столичен общински съвет, заместник-председател на ВМРО.

Не ни интересува кой какво си прави вкъщи, интересува ни да не ни налагат политика. Ние имаме своите ценности и се опитваме да ги пазим, добави той.

Протестираме против това някой да ни натрапва своя избор - изборът е избор, но вкъщи, а не на улицата. Личният избор е свобода на всеки, но дотогава, докато не пречи на другия. Искаме държавата да се грижи за всички български граждани. Тези, които ще излязат на парада в 16.00 часа, имат всички права. Трябва да продължим своята борба, трябва да се борим, каза Ангел Джамбазки.

Според участници в контрашествието гей парадът е опасен за националната сигурност. Това са политически активисти, които целят унищожението на традиционните български ценности. Този гей парад е културен тероризъм, който е подкрепен от 12 чужди държави – 12 държави, които се месят във вътрешните ни работи, заявиха от трибуната несъгласни с провеждането на „София прайд”. Контрашествието срещу гей парада потегли от НДК, предвождано от джип на „Атака”, от който звучат националистически песни.

Шествието е охранявано от полицейски патрули. В него участва и един свещеник, както и граждани.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2833 6

Коментари 6

Добави коментар
българския народ.

2017.10.16 | 16:14

6
Според участници в контрашествието гей парадът е опасен за националната сигурност. Това са политически активисти, които целят унищожението на традиционните български ценности. Този гей парад е културен тероризъм, който е подкрепен от 12 чужди държави – 12 държави, които се месят във вътрешните ни работи.много сте прав-господине.от къде накъде, американец ще се меши ъв нашата политика!докога!това е най унизителното нещо!това е подигравка с нашата нация!със нашите традиции,обичаи,История!това е гавра спрямо българския народ!

2017.10.16 | 16:13

5
Уорлик на БЕСИЛКАТА !!! ДОЛЕН АМЕРИКАНСКИ БОКЛУК !!! ХОДИ ДА ТЕ ЕБАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕЙОВЕ !!!
Хрисан

2017.10.16 | 16:13

4
По тая логика всичко различно е опастно за България, тая държава е пълна със селяндури дето не могат да видят по-далеч от носа си. Кофти е и имам лоша новина за вас, има доста различни хора и трябва просто да приемете реалността.
dead space

2014.02.22 | 17:38

3
хей лилитко на голям ебач ли се правиш ? Ела да чукаш мен -и аз съм с очила . Дееба и селските ви маймуни !
лилитко

2012.07.06 | 11:08

2
как бих го чукал този Ангел.... мммм с тия очилца много ме дърви :)

2012.06.30 | 22:38

1
защо си го писал Дажмазки в заглавието, хахахахаха

Добави коментар

Водещи новини