Уорлик за гей парада: Трябва да е радостен ден

  • 30 юни 2012 10:25

  • 4362
  • 36
Уорлик за гей парада: Трябва да е радостен ден
©

Много съм благодарен, че ще имам възможността да се включа в "София прайд", заяви пред БТВ посланик Джеймс Уорлик.

"Трябва да изпратим послание, че всички сме еднакви пред Бог, трябва да се отнасяме с уважение и достойнство към всеки. Как да изживееш живота си е твое решение", добави той.  Уорлик призова "да отпразнуваме възможността всички хора да живеят заедно и да бъдат свободни да избират кого да обичат".

"Надявам се да има и други хора, които да излязат, а не да марширувам сам. Надявам се, че всичко ще премине мирно и щастливо. Трябва да е радостен ден и да отпразнуваме това, че на този свят живеят толкова различни хора", коментира посланикът.

През последните две години посланикът не е бил в София по време на гей парадите, затова ги изпуснал. Тази година обаче наистина е искал да отиде, затова е предвидил програмата си от дълго време.

"Взех решението много рано и бях сигурен, че ще присъствам. Надявам се, че там ще има и други посланици. Това е възможност да покажем толерантност, уважение, равенство и достойнство. Това е важно, според мен, не само в България, но и в собствената ми страна", заяви Джеймс Уорлик.

Родината на Уорлик има дълга традиция в организирането на гей шествия. Посланикът не е мобилизирал екипа си от американската мисия, но вярва, че сред различните няма да бъде сам.

"Няма да карам никого на сила да идва, но съм сигурен, че и други хора са решили да присъединят към парада", поясни посланикът, който се надява да бъде придружен от сина си.

Запитан дали българите са готови да приемат гейове във властта, посланик Уорлик заяви, че няма значение кого си избрал да обичаш, ако правиш най-доброто, на което си способен за страната си.

"Защо да не работиш в правителството, да не си военен. Аз виждам България като много толерантна държава", заяви Уорлик.

"И други посланици ще се присъединят в цветния парад", убеден е посланикът.

Хомофобията се среща навсякъде по света, разсъждава Джеймс Уорлик. Но понеже по време на мандата си е опознал балканските страсти ще се оглежда и за полиция. "Ще отида на парада без охрана. Там ще има полиция и се надявам, че няма да има насилие", каза още американският посланик.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4362 36

Коментари 36

Добави коментар
heil hitler

2012.08.09 | 15:35

36
american scum,white trash

2012.07.29 | 23:22

35
Уорлик е за разстрел !!! Аз не съм против педерастите , защото ще има повече свободни жени :):):):))) Дразни ме самата им демонстративност и лигавене !

2012.06.30 | 23:01

18
Радостен и щастлив ден ще е да гледам как цигани-педали те шибат в гъза насред педерастката подвижна платформа и ти се празнят в устата!Шибан деградант.Майка ви дееба американска педерастка.Гнила гнусна сбирточ от олигофрени без ценности.Разложена мърша американска.Няма да ни поробите и развратите-Рим,Османци и СССР не успя ,та вие ли бе гниди жалки!Ние сме народ вечен,народ с ценности.Ебете си майката неолиберасти.Ще ви пикаем на гробовете!

2012.07.29 | 23:22

34
Много точно казано !!! Американците са най- упадъчната нация в културно отношение !!! Само заграбват и унищожават !!! Избили са индианците, традиционното население на континента, а малкото останали набутаха в резервати !!! Колко африканци са заробили и закарали в Америка за роби !!! И тия боклуци американски ще говорят за толерантност, а в същност целят конфликти, после една война и заграбване на ресурсите на другите народи !!!
болиме к--а за

2012.07.29 | 23:22

33
Урлито,кака са е ухилило,ще кацеш,че яйце му белиш,ашколсун машалах.поръбен г-з.
vanko76

2012.07.29 | 23:22

32
Tи нормален ли си бе смотаняк грозен "трябвало да бъде радостен ден"и какво дай сега всички да празнуваме гей парада само,че аз съм против тия да се лигавят по улиците и защо се позволяват тия паради да дразните хората не ви е срам и тоя малоумник Уорлик да ми излиза и дава акъли и внимавай днес като се включиш в парада да отнесеш някои як бой от някой ядосани граждани или някоя групичка скинове.

2012.07.29 | 23:22

31
Американски педал скапан идвай да водиш парада ушак мръсен
наблюдател

2012.07.29 | 23:22

30
аааааааааа не така няма да ги критикувате пенделите,утре на парад педофилите вдруги ден геронтофилите пък и некрофилите, нали все пак са сексуално ориентирани. Да ви го....... на демокрацията.
KUR4O

2012.07.02 | 15:54

29
AMERIKANSKI PEDERAST DOLEN DA SI XODI6 V AMERIKA DETO DOKARAXTE KRIZAJA

2012.07.02 | 15:54

28
Мамка ти педал мръсен ! Върви във Вашингтон да се радваш на гей паради ! А аз трябва ли да си развея кура насред София в демонстрация че съм нормален мъж ... или това вече няма да толерантно ... !?
Дедо Йоцо

2012.07.02 | 15:54

27
Жалката шайка от педали и наркомани, които се канят отново да се покълчат пред любимия си паметниик на съветската войска (защо ли всички педали харесват това чучело, питам се?) и да провокират реакция у нормалните хора, всъщност иска само едно от неволната си и отвратена публика-внимание. Те търсят единствено вниманието на тези, които не са заразени от болестта им и могат да бъдат техен коректив на поведението им. Това е така, защото подсъзнателно извратенияците усещат, че са изродени и са минали вън от поведението, прието за нормално според техните собствени подсъзнания. Самите изроди съзнават, че са изроди, и точно това ги вбесява, и точно заради това търсят публика, пред която да изкажат, да извикат болката си от осъзнаването на този печален факт. Това е напълно нормално поведение на човек с душевни проблеми, каквито са абсолютно всички с ненормална сексуална ориентация-педерасти, педофили, зоофили и прочие душевни и телесни изроди. И тук именно науката психология, вместо да влезе в ролята си и да заклейми подобни публични прояви на ненормалници, прави точно обратното-чрез услужливи и добре ПЛАТЕНИ свои служители науката оправдава това гнусно, противоестествено и престъпно към личността поведение на сбърканите, като така вреди както на самите нещастни сбъркани, така и на здравата част от обществото, която по естествената си и здрава реакция се противопоставя на този опит на болните да пръскат заразата си сред здравите. И забележете, никой не заклеймява самите болни нещастници, напротив! Всеки съжалява тези отрепки на човешкия род, както се съжалява прокажен! Вместо това всеки осъжда техните пороци, които заслужават само осъждане, и по този начин се стреми да спаси, ако е възможно, самите носители на тези пороци! Осъждаме греха, не грешника, но имено това остава скрито от слепците и юродите, които имат нужда от едно деградирало общество в България и света и съзнателно или несъзнателно спомагат, работят за идването на такова общество от изроди, предтеча на ада...

Добави коментар

Водещи новини