Осигурени са дърва за огрев за населението на община Павел баня

  • 24 август 2022 11:08

  • 328
  • 0
Осигурени са дърва за огрев за населението на община Павел баня
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Няма пречки за осигуряването на дърва за огрев за населението на община Павел баня, увериха от местната администрация. Това стана ясно след среща на кмета Иса Бесоолу с ръководствата на Югоизточното държавно предприятие и Държавно ловно стопанство (ДЛС) „Мазалат“, които декларираха готовност да обезпечаване със суровината. 

Кметовете на населените места на територията на общината заявиха готовност да съдействат на хората по места да се снабдят с нужната дървесина, както от ДЛС “Мазалат”, така и от фирми, посочват още от община Павел баня. С дърва за огрев са подсигурени и общинските учреждения, които имат нужда от такива.

Две министерства с договор за дърва на по-ниски цени за социално слабите

“Благодаря на директорите на Югоизточното държавно предприятие и на ДЛС “Мазалат” за диалогичността и проявеното разбиране. На фона на големия проблем в страната с осигуряване на дърва за огрев за населението, оценявам професионализма и човещината им”, коментира кметът Иса Бесоолу, който организира работни срещи с ръководствата на държавните стопанства още през април т.г., посочват още от администрацията.

Последвайте канала на

Калина Христова
328 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини