Изпълнителният директор на ВМЗ-Сопот: Радев воюва с Нинова

  • 22 август 2022 08:50

  • 1623
  • 4
Изпълнителният директор на ВМЗ-Сопот: Радев воюва с Нинова
©

Няма нищо вярно в думите на Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет, заяви пред бТВ Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й., който все още е изп. директор на ВМЗ-Сопот.

Служебният министър Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет обвини предишното ръководства на ВМЗ-Сопот, че умишлено е водило предприятието към фалит.

Министър Стоянов: Само във ВМЗ-Сопот Нинова нанесе щети за 100 млн. лева

„Единственото вярно в неговото изказване е абревиатурата на Вазовски машиностроителни заводи. Този е човек престоял 7 месеца на стола на съвета на директорите като негов председател и единственото, което е правил, се е разхождал в скъпото си костюмче от портала до директорския кабинет. Той не познава военнопромишления комплекс, не познава състоянието на Вазовски машиностроителни заводи, така че тези твърдения, които чухме, да тежат на неговата съвест“, коментира Иванов.

Той видя в действията на Стоянов поръчка.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на воюва с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и ние сме следствие от тази война. Виждам и реваншизъм у Стоянов. Иначе производителността не само че не е паднала. Тя е повишена почти 2 пъти по времето, когато аз съм директор на завода и това си има. За 2021 година заводът е реализирал 195 милиона лева, а по актуализираната програма, която ние сме направили - 420 милиона лева. Достатъчно ясно говорят цифрите и аз ще посъветвам господин Стоянов, ако продължи да лъже безобразно от телевизионния екран и да изпълнява най-вероятно политическа поръчка, то ще се видим в съда, където ще го дам и ще заведа не само аз, а цялото ръководство на завода ще заведем дело за клевета срещу него“, каза още Иванов.

Той добави, че е наследил от февруари до май сключени договори за 1 милиард и 200 милиона:

„И то по времето, когато господин Стоянов е бил председател на борда на директорите. Някой е водил предприятието към фалит, това не е новото ръководство. Някой ще каже - много добре - само че това са празни договори. Какво са правили тези хора? Те са продавали единица продукция на завода на 5-6 фирми. Тези фирми са дали авансово плащане. Какво значи това? Това значи, че в момента и това е един от най-големите ми проблеми като изпълнителен директор. Аз трябва да успокоявам тези фирми, което е почти кауза пердута, тъй като тези фирми имат външнотърговски договори, плащат неустойки и заради тази безобразна дейност, която е вършил от бордът, оглавяван от господин Стоянов ние в момента сме заплашени да бъдем съдени за неустойки от тези фирми“, каза още Иванов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1623 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Еми...

2022.08.22 | 09:28

2
Радев воюва с България в полза на рашистката педерация.
таралежко

2022.08.22 | 10:16

4
да
Eлeктpа

2022.08.22 | 10:10

3
Тоя БСП.еераст, естествено е че ще защитава шефката си госпожа Лъжа, по известна като Краднелия Импексова. Нали тоя кретен е поставен на хранилката от нея, за да точи краде пари. Но Бошков ТВ удобно му дава поле за изява...
аз

2022.08.22 | 09:09

1
Никаква помощ -с чужда пита помен правят !!!

Добави коментар

Водещи новини