Президент, премиер и еврокомисар ще открият новия лот на АМ „Тракия”

  • 29 юни 2012 16:01

  • 842
  • 0
Президент, премиер и еврокомисар ще открият новия лот на АМ „Тракия”
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще пререже лентата на Лот 2 от АМ „Тракия” на 1 юли, заедно с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и с еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хаан.

Официалната церемония е на пътен възел „Стара Загора”, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Общата дължина на участъка от Стара Загора до Нова Загора е 31,8 км. (от км 210+100 до км 241+900), а стойността на обекта, финансиран със средства от Оперативна програма „Транспорт”, е близо 138 млн. лева.

На гара Катуница президентът Плевнелиев ще присъства на церемонията по откриването на първата и втората фаза между Крумово и Първомай и между Първомай и Димитровград на проекта „Реконструкция и електрификация на ж.п. линия Пловдив-Свиленград-Турска/гръцка граница и оптимизиране на трасето за скорост 160 км/ч”. Гости на събитието ще бъдат министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, еврокомисарят Йоханес Хаан, вицепремиерите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и министрите Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Десислава Станева
842 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини