Още един пожар пламна в района на Несебър на метри от жилищни сгради

  • 08 август 2022 19:51

  • 1389
  • 1
Още един пожар пламна в района на Несебър на метри от жилищни сгради
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пожар пламна в Несебър на метри от жилищни сгради. В момента огнеборци се опитват да потушат пламъците. По информация на местни жители са засегнати част от защитените дюни в района.

Това е вторият голям пожар, който се разгаря в района. По-рано днес следобед се запалиха сухи треви и храсти около пътя за Свети Влас като огънят се разрасна бързо на голяма площ, а гасенето му се затруднява от пресечения терен и силния вятър. Заради пожара е затворен главният път Варна-Бургас и има километрични задръствания и в двете посоки.

Голям пожар бушува край Слънчев бряг, затвори пътя към морето

Междувременно друг пожар в карнобатското село Деветимци изгори три къщи в населеното място. Две жени са евакуирани навреме преди огънят да обхване домовете им. Към момента няма данни за пострадали при стихията.

Вертолет от състава на ВВС се включва в гасенето на големия горски пожар в Пазарджишко

Продължават усилията и по погасяването на пожара между пазарджишките села Левски и Елшица. В късния следобед в гасенето му се вкючи и вертолет Ми-17 с екипаж от 24-а авиобаза Крумово.

Росица Валентинова
1389 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.08.08 | 22:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини