Кой тъгува за Елена Гунчева!?

  • 24 юни 2022 15:52

  • 4919
  • 0
Кой тъгува за Елена Гунчева!?
© булфото /архив/, ФБ

Не вярвам някой да зарони горки сълзи затова, че депутатката от „Възраждане” Елена Гунчева щяла била да напусне своята парламентарна група и състава на 47-то НС.

Тази жена обяви и публикува снимка на крака си само преди ден, за да докаже, че не можела да дойде да гласува вот на недоверие към кабинета, който вече мина и без нея. Лидерът на партията Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика от своя страна разказа пред медиите, че всички от „Възраждане” се притеснявали да не осакатее, щото била болна, но тя внезапно ги изненадала в гръб с изявлението си, че напуска както групата им, така и парламента.

През март „възрожденката” взриви програсивната общественост с друг свой пост в социалните мрежи, та се наложи и дипломатическата гилдия да се вдигне срещу агресивните й коментари. Помните ли, тогава беше написала, че се надявала „високоточкови оръжия да поразят МС и тогавашната американска посланичка у нас Херо Мустафа”!

Преди това, в началото на годината, тя пак създаде скандал в голям магазин, където й направили забележка, че не носи правилно маската си срещу ковид. и т.н. и т.н..

Не знам за вас, но лично аз се всеки път се срамувам от подобни действия на хора в парламента, които би трябвало да са елитът и цветът на нацията. Опасността те да продължават да са факт, е реална, поради порочната партийна избирателна система у нас, която създава условия, ако някоя партия подреди и магаре в листите, то утре да стане депутат.

Ето какво мисли по темата г-жа Милена Алексиева, уважаван юрист:

„Всъщност Гунчева не казва нищо интересно, нито прави фундаментално разкритие за нрава на лидера си- господин Коце. От един, два разговора с него дори и тук, в нета, лъсва. Системата на пропорционални избори с партийни листи подстрекава и стимулира именно такова отношение във всички парламентарни сили- или гласуваш с ръководството, въпреки мнението ти ( даже не е необходимо да ти го налагат в прав текст, всеки си следи за личния интерес, ако иска да има място в листата), или те изяждат и изплюват своите, които са послушно мнозинство. Само вижте как "гражданската квота", която е решила да прави политическа кариера (например в ДБ), изведнъж й се прииска да се влее в партийните редици на едната партия. Свободни хора с мнение, които да поставят на първо място интересите на избирателя, не търсете в Парламента - там партийната дисциплина е водеща. В някои партии (вероятно) поне са оставили възможност за истински дебати преди вземане на решения за важни проблеми- дано е така, ама надали...”

Повече подробности от житието-битието на депутката сподели общинският съветник от Бургас Владимир Павлов:

„По добре късно, отколкото никога

Браво на Елена, че се реши да извади на показ това, за което говорим от години...НО

Именно това, че година, аз, приятели, близки изнасяхме факти, доказателства, говорихме с нея, да не се включва в измамата ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател, да не дава гласове и агитира, тя ни лъжеше манипулативно и изчакваше да види дали партията има шанс да влезе в парламента или не.

И чак, когато социолозите казаха, че ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател е на прага на влизане през 2021г., напусна своята прясно учредена през 2017 година сливенска циганс*ска партия НАРОД, на която бе зам.председател и се включи като водач на две листи измествайки областните организации и хората работили 5 години безкористно за партията.

Много добре знаеше, че трябва само да слушка, папка и да сервилничи, в замяна на сигурно депутатско място, десетина бона заплата и изяви по медиите...

Твърде много ми идва обаче да слушам сега като оправдание от нея, че й е прибрал безотчетните 12 бона на месец над заплатата, че живее на хотел, който сама е трябвало да си плаща /защо ли?, Като има супер квартири, а й си осребрява гориво всеки месец за хиляда лева да си пътува до Пловдив/ ,че не й давали да участва по всички телевизии и да си прави каквото иска...на фона на бедстващите над ДВА милиона българи живеещи в мизерия!

Еми, Елено, га прецака стотици членове и не се вслуша в нас, учредителите що не рева така?

Когато имахме нужда от подкрепа за да разкрием истината за внедрените от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ти защо ни нападна и взе страната на тоя, който те направи депутат - , та даже и ризи късаше в негова подкрепа?

Да, твърдя го, защото ти никога не си била член на ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател и не си работила безкористно за партията, а дойде наготово в последния момент да седнеш на удобния стол!

И да сега, когато се разкриха масово зависимостите на копейкин и не остава и месец живот на този парламент, точно, когато се пазаруват глави за следващите избори, някак си странно ти дойде вдъхновение за истината. Все пак ти дойде...”/със съкращение/.

Та някои пращат в парламента ей такива депутати, за които не вярвам някой читав човек истински да затъгува, когато се махат. Други пък си подбират предатели, които после напускат групите им и се отдават на партийно номадство, без съображения, че оставят своите избиратели без представителство. Измяната е универсална за хората без принципи, ама Аман, бе!

Последвайте канала на

Аделина Делийска
4919 0

Водещи новини