Липсва ви „четене с разбиране“ или просто ни мислите за идиоти?

  • 22 юни 2022 18:20

  • 3218
  • 0
Липсва ви „четене с разбиране“ или просто ни мислите за идиоти?
© Булфото (архив)/Novini.bg

Има една граница на нахалството и номерцата, която не трябваше да бъде преминавана. Така някои хора демонстрираха пълното си презрение към интелекта на българите. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 432

Ние не сме идиоти, колкото и да си мислите обратното. 

Вайкаха се до небесата, че Министерски съвет и премиерът ще вземат решение по македонския въпрос лично. Че и плашеха с това. Петков един милион пъти трябваше да обяснява, че предложението ще бъде дадено на комисия и ще се реши от парламента. 

Ония не вярваха. Или се правеха, че не вярват. 

Пак се вайкаха, че МС ще решава, а не те, не народното събрание. 

Бойко и Радев изведнъж казаха, че Френското предложение било добро. 

Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше вече не се вайка, че Киро (както те неуважително го наричат) ще решава сам и че МС ще решава сам. Не я е страх и не сее страх у нас. 

Дори напротив…

Обвинява „Киро“ и МС, че НЕ СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕТО САМИ, а ще го дават на комисия. 

А сега де! 

„Ива Митева: Изпращането на френското предложение в парламентарната външна комисия е недопустимо“

По думите ѝ това е в нарушение на конституционни принципи за разделение на властите.

„Процедурата тук трябваше да бъде решението да се вземе директно от Министерския съвет. Министерският съвет да носи своята отговорност така, както винаги я носи по отношение на позициите ни когато има Европейски съвет“, каза тя.

Вие нормални ли сте?

Ива Митева: Изпращането на френското предложение в парламентарната външна комисия е недопустимо

Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са го свалиха като самите те – възраждане, ИТН и т.н. – гласуваха заседанието с изслушването на Генчовска да е „открито“. После самите те входираха искане за оставка, защото е разрешил да е „открито“ заседанието, точно както те го искаха и гласуваха да бъде. 

Било имало секретна информация, трябвало без камерите, да не вижда народът. 

Хубаво, а защо ВИЕ гласувахте да е „открито“?

На „закрито“ щеше да ви е лесно – както преди – каже ви се, че ще се даде на комисия решаването, а вие после да пищите пред камерите, че еднолично ще се взима решението… щото, като е „закрито“ народът не знае какво се е говорило там, можете да си измисляте, а после ПП и Петков да ходят да доказват, че нямат сестра, докато вие се хилите ехидно зад гърба им!

Обаче те ви предложиха да е „открито“ и вие се навихте. Гласувахте го. После искахте оставката за нещо, което вие сте гласували.

Пак ще питам: вие нормални ли сте?

 

Александър Томов
3218 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини