Възпалени ценности и нова коалиция

  • 15 юни 2022 17:32

  • 1936
  • 0
Възпалени ценности и нова коалиция
© Wikimedia/YouTube/Булфото/Novini.bg

Първо се упражняваха по темата: „Те крият нещо за Македония“, горе-долу им се получи, повярваха им някои. Искаха прозрачност!

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

После управляващите им показаха с решения и документи, че нищо скрито няма. Демек: дадоха им прозрачност.

Направиха го на открито заседание на Народното събрание. Подчертавам: „открито“.

Сценаристите се възпалиха по темата и закрякаха, че „нещо се опитват да скрият“ по темата. Помислете как се крие нещо на открито заседание, предавано пред цяла България по националната телевизия…

Гении. 

После се усетиха, че се излагат и решиха да пробват друго. Решиха, че вече не искат прозрачност и обърнаха палачинката: сега искат да свалят председателя на Народното събрание Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са с обяснението, че щом е имало тайни документи на заседанието, то е трябвало да бъде закрито, а не открито. Макар че преди това ревяха за прозрачност и плашеха, че ще има „нещо скрито“. 

Ако го бяха направили закрито заседанието, щяха да плашат, че нещо се крие, направиха го открито пред цяла България – пак недоволни и оставки искат. 

Това за тях е някаква извратена игра на шах, в която целят да вземат каквато могат фигура, за да отслабят противника, а вие си чакайте да ви гласуват пенсиите. От ДПС са категорични, че няма да ги гласуват, защото било популизъм и не било подходящ момент да се гласуват. Не си спомням кога за последен път е бил неподходящ момент да се гласуват нови депутатски заплати.

А точно Карадайъ заяви, че „с дребни хитрувания в тази сложна политическа ситуация не помагаме на никого“… 

Е!

ИТН, ГЕРБ-СДС, ДПС и "Възраждане" внесоха проект с искане за сваляне на Никола Минчев

...

А Слави се появи пак по неговия си начин – във Фейсбук, тоя път С ГЛАВНИ БУКВИ, като каращ се недоволен чичак, наскоро открил Caps Lock, за да ни каже: „Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на ИТН“. (напуснах, изтеглих, аз, аз, аз, първо лице, аз, аз, аз!!!)

Пà то на нас отдава ни стана ясно защо. Защото… новата коалиция зове. Корабът-майка. Тая, с която заедно поискахте оставката на Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са, защото е била дадена прозрачност за нещо, за което искахте ТОЧНО да бъде дадена прозрачност, но решихте, че не ви изнася, когато я дадоха. 

Искат нещо, получават го и пак недоволни. Значи проблемът съвсем е някъде другаде, нещо друго търсят и целят. 

А някои от българите продължавайте на тях да чакате да ви оправят. Само гледайте да сте с гръб към стената – за всеки случай. 

Слави: Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на ИТН

Написал е още: „министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!“

Първо: айде да не говориш от мое име, а?! Всички българи. Аз не се чувствам предаден. Знам за още хиляди, които също не се чувстват предадени по темата Македония, а се чувстват предадени от вас. Национално предателство е да провалиш управлението по време на криза и да попречиш на пенсионерите да си получат увеличението на пенсиите по време на инфлация. 

После написал: „Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия“.

Айде сега седнете и си помислете: имаше ли поне един от тия ДС креатурки, който да успя да скалъпи поне горе-долу какви са тия прословути „български условия“, дето Македония не ги изпълнява? 

Всички ги повтарят като мантра тия две думи „български условия“, но на теб, читателю, ясно ли ти е какви са? Ясно зададени ли са? Изпълними ли са? Имат ли граници – оттук до тук. КАКВИ СА?! Ако те попитат ей сега какви са, можеш ли да отговориш и да кажеш: такива-и-такива-са и да ги опишеш?

Пара в свирката. 

Шум да става, да гледаме в тая посока, за да не гледаме в оная, дето не искат. 
 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
1936 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини