Направиха Дянков почетен гражданин на Созопол

  • 22 юни 2012 19:11

  • 765
  • 2
Направиха Дянков почетен гражданин на Созопол
© Булфото

Община Созопол днес хвърли в смут опозиция и граждани като направи финансовия министър Симеон Дянков свой почетен гражданин. Опозицията се възмути от взетото на сесия решение на Общинския съвет, заради тоталното приклякване пред централната власт. Призът на Дянков край морето беше гласуван с 12 гласа „за", 3 „против" и 1 „въздържал се" в местния парламент, където ГЕРБ има смазващо мнозинство, пише сайтът besove.com.

Мотивите на градоначалника Панайот Рейзи да поиска престижното звание да бъде присъдено на Дянков са, че министърът бил правил и ще прави много за града. Бил добър приятел на Созопол и често се срещал с кмета. Всъщност в града отдавна е известно, че Рейзи и Дянков са близки приятели и често се виждат в морския град.

Кметът днес заяви, че на този етап в града финансист №1 няма имоти в Созопол, но пък в града упорито се говори, че ще се сдобие с такива.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
765 2

Коментари 2

Добави коментар
Браво на путьото

2012.06.23 | 11:52

2
След вампирите дойде ред и на путьовците.Иначе нема лошо!Ако разбира се беше извадил лични пари.По тоя повод съществува приказката "....с чужда пита, помен прави."

2012.06.23 | 11:10

1
Възхитително!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини