Найденов се разсърди: Няма да се занимавам със Закона за горите (снимки)

  • 16 юни 2012 16:13

  • 1746
  • 6
Найденов се разсърди: Няма да се занимавам със Закона за горите (снимки)
© Булфото

Факт е ветото, наложено от президента, Законът за горите се връща в Народното събрание и ще мине нова процедура по второ четене, член по член. Това заяви на брифинг в Министерството на земеделието и храните земеделският министър д-р Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Министър Найденов заяви, че е разговарял с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по темата. Екипите на Министерството на земеделието и храните и Изпълнителната агенция по горите работиха днес цяла сутрин. Преди малко се срещнаха и с юристи от неправителствените организации, тъй като имахме уговорка - предложенията да бъдат разгледани и коментирани от експертите.Това, което са направили, се надявам, че ще бъде от полза за новото разглеждане на закона. Депутатите ще вземат окончателното решение, каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Получихме си наказанието за този опит да направим добро. Причината за тази поправка не е Цеко Минев, а тези общини, които можеха в това да видят алтернатива за развитие, за просперитет. Заради пасивността, заявявам и от името на правителството – ние с този закон повече няма да се занимаваме, коментира министър д-р Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Министър Найденов е имал дълъг разговор с премиера. „Нашите мотиви бяха ясни. Искахме - с тази промяна да дадем възможност за развитие на малките общини, за алтернатива на заетост в тези общини, за възможност на младото поколение за по-достъпни съоръжения за зимен спорт. Останахме неразбрани от една част от обществото. Другата част обаче са питали какво прави по региони властта, за да насърчи инвестициите. След такава реакция, няма как да не се съобразим. Нека депутатите да решат - кое е най-правилно. Някои политически сили се опитаха като хиени да яхнат този протест и се надявам, че тези хора на Орлов мост няма да позволят това. Тези хора, когато бяха на власт, не направиха нищо за българските планини”, каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Изненадани сме от пасивната реакция от страна на кметовете на тези общини, които се надяваха този закон да бъде в тяхна полза, спортната общност искаше да се възползва, допълни Найденов.

„Три дни протестират, а ние не чухме ответна реакция. Да правят с този закон депутатите, каквото пожелаят. Щом смятат стария режим за по-добър, да го върнат, ако измислят нещо по-добро, да го измислят”, каза Найденов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1746 6

Коментари 6

Добави коментар
agabaga

2012.06.17 | 09:34

6
"Тези хора, когато бяха на власт, не направиха нищо за българските планини”, каза Мирослав Найденов." Българските планини са си най-добре, когато никой политик не си вре гагата из тях.
91

2012.06.16 | 21:23

5
Да ви имам проблемите. Изглежда нямате сериозна работа за вършене в това правителство.
Не съм скиор

2012.06.16 | 21:23

4
Добро е само за скиорите и собствениците на зимни съоръжения и всичко около тях. А за другите 95% от населението какъв закон ще предложите? Колко време загубихте само за това? Нали си получавате заплатите от държавата?

2012.06.16 | 21:23

3
НАПРОТИВ, МНОГО ДОБРЕ СЕ РАЗБРА КАКВО ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ. ДА ДОБРО Е, САМО ЗА НЕКОИ.

2012.06.16 | 19:10

2
закона не струва!
Любка

2012.06.16 | 18:40

1
Айде сега другия министър да почва закон за любителите на волейбола. Любимеца на Борисов - недосегаемият инженер Лазаров спешно се нуждае от него за да уреди родата си без пари на олимпиадата в Лондон.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини