Господин премиер, включете ме…

  • 14 януари 2022 19:00

  • 13756
  • 0
Господин премиер, включете ме…
© Министерски съвет/Булфото/Novini.bg

ДО: Господин Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, премиер на Република България. 

Господин премиер, пиша Ви с молба да прегледате едно мое предложение. 

Първо да Ви кажа какво прочетох и така силно се развълнувàх за бъдещето на рòдината и нàуката. Прочетох ей те това:

„От "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" обявиха, че ще бъде сформирана работна група с учени, които защитават тезата, че мерките трябва да продължат, както и учени като доц. Атанас МангъровАтанас МангъровАтанас Христов Мангъров е български лекар – инфекционист и педиатър. Роден, които са на обратната позиция. В нея ще има и представители на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. 

Eто тук го прочетох: 

"Възраждане" след разговор с премиера: Поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, но ни беше отказано

Значи ще правим работна група по теми в науката с хора, които смятат, че науката е въпрос на мнение, а не на факти. Това особено много ме радва, защото, по принцип (питайте майка ми) и аз не съм много умен, а виждам, че има шанс и за такива като мене, да си намерят поприще нависоко в държавата и да ги дават по телевизорите. 

След като ще правим работна група, в която ще има хора, които смятат, че ковид се лекува с чайче, а други представляват партия, която смята, че пандемия пък хич и няма… аз пà например имам мнението, че ядрена енергия може да се прави от кисело млеко. 

И се самопредлагам да ме назначите в работната група по енергетика. Благодаря!

Точно толкова смислено ще ми бъде участието, като енергетик с кисело млеко, колкото и на мангъров и ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател в работната група за мерките срещу ковида (в който те не вярват, че съществува). 

Благодаря за вниманието и да се пазите от болни, дето напират да се срещат с вас. То тяхното не е заразно, че болестите по главата не се предават, ама кой знае… може да са пипнали ковид или грип. 

Поздрави
 

Последвайте канала на

Александър Томов
13756 0

Водещи новини