Отвориха за движение пътя, където при катастрофа сутринта загина шофьор на камион

  • 05 януари 2022 14:10

  • 783
  • 0
Отвориха за движение пътя, където при катастрофа сутринта загина шофьор на камион
© pixabay

Отворен за движение е пътят II-55, където при катастрофа днес загина шофьор на камион, съобщава за БТА говорителят на областната полиция в Сливен Първолета Мандинска.

Специализирана техника на "Пътна помощ" за товарни автомобили е вдигнала катастрофиралите камион, тип "гондола", и автобус "Сетра", като това е отнело повече от час. Полицейски екип е съпроводил пътната помощ до КАТ-Сливен, където ще се съхраняват автомобилите.

Жестока катастрофа между камион и автобус, един е загинал

Тежкото пътно произшествие стана днес след 6.00 часа между новозагорските села Радево и Млекарево. Камионът и автобусът се ударили челно, при което е загинал шофьорът на камиона - мъж на 57 години от село в община Мъглиж.

Водачът на автобуса /57 г./ е ранен и е откаран в болнично заведение в Сливен с фрактура на крака. Автобусът е превозвал работници към рудник в с. Ковачево. Няма данни за сериозно пострадали сред пътниците, като повечето от тях са се придвижили до работните си места и са прегледани в лечебницата към мината.

По време на катастрофата в района е имало гъста мъгла. Автобусът е навлязъл в насрещното движение и така е станал ударът. Изясняват се причините за инцидента, посочиха от полицията в Сливен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
783 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини