Заради изборите в Стара Загора временно ще бъде спряно движението някои участъци на града

  • 19 ноември 2021 14:01

  • 399
  • 0
Заради изборите в Стара Загора временно ще бъде спряно движението някои участъци на града
© wikipedia

С цел осигуряване на безопасното организиране и провеждане на избори за президент и вицепрезидент на Републиката, насрочени за 21 ноември, ще бъде спряно движението на личен и договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка, съобщават от пресцентъра на общината.

Забраната е за 20 ноември от 9.30 до 18.30 ч. за бул. "Митрополит Методи Кусев", в отсечката от ул. "Лубор Байер" до ул. "Свети Княз Борис"; за Свети Княз Борис", в отсечката от ул. "Хаджи Димитър Асенов" до бул. "Митрополит Методи Кусев"; и за ул. "Захари Княжески", в отсечката от ул. "Свети Княз Борис" до ул. "Лубор Байер".

Вотът: Резултатите по области и кой колко депутати вкарва по райони

В деня на изборите, 21 ноември, от 19.30 часа до 4.00 часа на 22 ноември няма да бъде разрешено движението по бул. "Руски", в отсечката от ул. "Генерал Столетов" до ул. Генерал Гурко; и на ул. "Цар Иван Шишман", в отсечката от ул. "Ген. Гурко" до ул. "Ген. Столетов".

При необходимост периодът на спирането на движението може да бъде удължен по преценка на служителите от Областната дирекция на МВР, ангажирани с охраната на провеждане на изборите. Нормалното движение на превозни средства ще се възстанови незабавно след приключване на съответните мероприятия, съгласно Изборния кодекс.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
399 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини