Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков

  • 31 октомври 2021 13:04

  • 15019
  • 3
Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков
© Instagram

Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков. Такива са резултатите от следствието, обяви поп-фолк певицата Кали в ефира на „Събуди се".

„Приех това интервю, защото ще говоря от името на родителите на Дени. Много съм близка с тях. Не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около смъртта му. Тече следствие, което не доказва нито самоубийство, нито инцидент. Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията в които изпадат младите хора”, каза певицата.

Арестуваха приятел на Денис Теофиков

Тя потвърди, че младежът е бил в депресия преди да се случи инцидента. „Всеки млад творец, който не е оценен, изпада в подобни състояния”, поясни Кали.

По думите й тя и колегите й са длъжни да уведомяват продуцента си за музикалните си изяви. „Появиха се чатове от приятели на Денис, в които пише, че той е пял без знанието на неговите продуценти и се е притеснявал от това. В случая при Денис не знам за какво става въпрос. Родителите му също не са били запознати", поясни певицата.

Денис Теофиков полетял от балкона на приятелката си, ето първите ѝ думи

В памет на Денис родителите му възнамеряват да основат фондация на име „Денис Теофиков” за талантливи деца.

Радина Лазарова
15019 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХХХ

2021.10.31 | 15:10

1
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
GT350

2021.10.31 | 16:04

3
Да те шибат десет ганаеца и да ти пръснат халката, мингиянин миризлив!

2021.10.31 | 15:14

2
що не си...

Добави коментар

Водещи новини