Старозагорци протестират срещу зелените сертификати, поискаха оставката на проф. Денков

  • 25 октомври 2021 18:55

  • 650
  • 6
Старозагорци протестират срещу зелените сертификати, поискаха оставката на проф. Денков
© Булфото архив

За поредна вечер старозагорци препълниха площада пред областна администрация, казаха "Не" на зелените сертификати и поискаха оставката на министър на образованието проф. Николай Денков.

Млади семейства с деца, уволнени работници заради отказа да се ваксинират, учители, граждани, се обединиха под лозунга " Не на здравния фашизъм".

Около 50 души се събраха на протест в Пловдив и поискаха отпадането на зелените сертификати

Учител поиска разум от управляващите, защото класните стаи отново са затворени , а децата остават лишени от образование. Персоналът на местен ресторант дойде за първи път на протеста и издигна плакат с надпис: "Искаме да работим, за да можем да живеем". Една от сервитьорките сподели пред БТА, че днес са нямали нито един клиент. "Оборотите спадат", изправени сме пред фалит, заяви друг собственик на ресторант, който беше дошъл сам на протеста.

С гласуване гражданите на площада определиха нов маршрут на протестното шествие - до училищата в Стара Загора. Предложението за промяна на стария маршрут беше от учители, които отказват да се ваксинират. Утре протестите продължават.

Мая Йорданова
650 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
БРАВО!

2021.10.25 | 21:42

6
Продължавайте.

2021.10.25 | 20:58

5
Гаулайтер Р.а.д.е.в - чуваш ли гласът на народа? Чуваш ли ръмженето на гладния, отруден, ограбен от престъпната ти фашистка хунта народ? Осъзнаваш ли съдбата си след 14.11.2021 г.? Осигури ли си вече бягството от страната или в руското посолство след като те подбере пр.о.к.у.р.а.т.у.р.а.т.а за многобройните ти престъпления срещу държавата и народа? Чел ли си за съдбата на Мария Антоанета?

2021.10.25 | 20:57

4
ВСИЧКИ ВАКСИНИ НА ПФАЙЗЕР СА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ. ФАШИСТА СТОЙЧО КАЦАРОВ СИ ПРАВИ ЧУДОВИЩЕН ЕКСПЕРИМЕНТ С НАС КАТО НИ ВАКСИНИРА С ТЯХ ЗА ДА ПОКАЖАТ НА БРЮКСЕЛ КОЛКО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА И КОЛКО СА ОПЕРАТИВНИ.. ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА УБИЙСТВО НА ХОРА КОИТО СА СЕ ДОВЕРИЛИ НА СИСТЕМАТА УПРАВЛЯВАНА ОТ ТОЗИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ И ГЕСТАПОВЕЦА РАДЕВ.

2021.10.25 | 20:57

3
ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ НАПРАВИ ПЪЛЕН ЛОКДАУН ЗАЩОТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ФАШИСТКАТА ХУНТА НА ГЕСТАПОВЕЦА РАДЕВ ТОТАЛНО ИЗПУСНАХА УПРАВЛЕНИЕТО НА КРИЗАТА. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА КАЦАРОВ И ДЕНКОВ ВЕДНАГА А НА РАДЕВ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО МУ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОПУСНАХА ДА УМРАТ ХИЛЯДИ ХОРА И ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОДАДОХА И ПОДАРИХА КАЧЕСТВЕНИТЕ ВАКСИНИ А НАС НИ ВАКСИНИРАТ С ТАКИВА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ.
Съд за Кацаров, Денков и Радев

2021.10.25 | 20:57

2
Каруцаров, Денков и Радев трябва да ги съди Народен съд заради десетките хиляди погубени животи поради тяхното бездествие и безхаберие и за това, че обезглавиха здравната система заради дребнавото отмъщение на безродния диктатор към по интелигентните от него хора с дипломи. Трябва просто да го изчегъртаме - него и цялата му престъпна банда на 14.11.2021 г.
Опаланкаа

2021.10.25 | 20:18

1
И кво сига, херои станахме, а?! Като има кой да бута мангизи, проблеми йок.. Де бяхте когато биеха младежите в центъра на София, а?! Имбецилчета недоклатени..

Добави коментар

Водещи новини