Близки на тийнейджърката, била първокласник твърдят, че той я е предизвикал

  • 13 октомври 2021 19:40

  • 1980
  • 0
Близки на тийнейджърката, била първокласник твърдят, че той я е предизвикал
© pixabay

Още гледни точки за агресията в училище, след която първокласник изпадна в кома. Семейството на 14-годишното момиче, ударило момчето казват, че тя е била предизвикана от първокласника.

„В дамската тоалетна влиза два пъти, втория път каза аз те видях, аз те видях, за мене и за вас не е нищо, но за едни деца е нещо, подрастваща, тийнейджърка, за нея е нещо, разберете, и тя го настига и го удря така, значи тя е много била издразнена, за да го направи това нещо“, казва Теодора Буцерска, леля на момичето пред БТВ.

Първи думи на родителите на първокласника, изпаднал в кома след побой

След инцидента именно лелята на момичето уведомява бабата на момчето за случилото се.

„Ако бягам от отговорност, ще отида ли да ѝ кажа. Нелеп инцидент, това е цялата работа. Да, виновна е, виновна е, не трябва да удря, но да понесе цялата вина и тоя псхически тормоз. Вие знаете ли, че аз ходя всеки ден да я водя и да я прибирам от училище“, казва още Буцерска.

Седмокласничката е отличника и досега не е проявявала агресия, казаха от училището. В училището влиза психолог. Ще се вземат и други мерки.

„Ще започнем да изграждаме вътрешни тоалетни, а евентуално и камери. Тепърва ще се мисли и за охрана, но няма как да поставим такава до всеки ученик“, коментира Цветослав Пенкьовски.

Освен, че учат в едно училище, двете деца са съседи.

Мая Йорданова
1980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини