Доц. Кунчев: Намираме се в пълния разгар на четвъртата вълна

  • 07 октомври 2021 08:00

  • 9704
  • 5
© БНТ

В пълния разгар на четвъртия вълна сме. Все още здравната система може да работи нормално, в отделни райони има напрежение. Това заяви пред БНТ главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил.

"Районите един по един попадат в по-тъмните зони. България е в центъра на вълната на континента", каза още той. 

Проф. Кантарджиев с жестоки критики: Нали ни бяха обещали, че сега няма да се умира?

"Мерките винаги могат да се затегнат, но контролът ще е труден, а и ще е болезнено", разкри доц. Кунчев. 

"Отнемали сме им правата, как в целия свят демократичните страни решиха, че ваксинацията е задължителна. Когато се тръгне за чужбина, никой не мисли за демокрация, а всеки иска сертификат", допълни главният държавен здравен инспектор. 

"Мога да гарантирам, че до пристигането в България и влизането в складовете, съхраняването на ваксините се спазва", подчерта доц. Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил.

2542 са новите случаи на коронавирус

Според него издаването на фалшиви сертификати за ваксинация е престъпление.

"Има лекари, които дават здравето, а някои живота си, има и такива тарикати, които дават по 200-300 лева и след това влизат в болница", коментира главният държавен здравен инспектор. 

"За момента, за хора без хронични придружаващи заболявания данните са, че не е необходима трета доза", завърши доц. Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
9704 5

Коментари 5

Добави коментар

2021.10.07 | 08:29

1
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

2021.10.09 | 05:16

5
Стига с този боку, боклук
Julian Milivoevic

2021.10.07 | 08:38

2
Bravo! Istina e!
кщ

2021.10.07 | 11:31

4
Как така съм проспал първите 3 вълни ? О да, хората по улиците падат като круши от страх,

2021.10.07 | 09:55

3
Ами то е толкова очевидно, че искат да УБИВАТ възрастните хора!Позор!И да ваксинират децата, за да им объркат имунитета и хормоналната система!

Добави коментар

Водещи новини