Проф. Кантарджиев с остър и ироничен коментар за Стойчо Кацаров

  • 20 септември 2021 10:20

  • 8312
  • 0
Проф. Кантарджиев с остър и ироничен коментар за Стойчо Кацаров
© Булфото (архив)

Пикът на COVID вълната върви към средата на октомври. Притеснява ме ниският брой нови случаи в сравнение с многото починалите. 1500 починали на месец е много. Това заяви пред NOVA NEWS проф. Тодор КантарджиевТодор КантарджиевПроф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм, завършва Медицинска Академия - София през 1981 г., като, консултант към Столична община.

"Когато българинът чува повече анализи и по-малко лозунги, тогава имаме неполитизиране на темата", допълни той.

"Има основание да се съмняваме в броя на обявяваните нови COVID случаи", разкри бившият шеф на НЦЗПБЛ. 

Проф. Кантарджиев за Стойчо Кацаров: Нека Господ му прости!

"Когато имахме 120 спокойни дни, можеше да се ваксинират много хора и да се подготви системата за есента. Обаче вместо това се каза, че ковид свърши и имаме някакви центрове", коментира здравният експерт.

Безплатни лекарства щяло да има, а то лекари няма, иронично подметна проф. Кантарджиев. Докато поддържаме София с повече ваксинирани и по-малко болни, плавно ще се понижат бройките на заразените, съобщи той. 

Според проф. Кантарджиев уволнението му е било еднолично решение на здравния министър Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има

Беше прав да се чувства засегнат. Когато ние правихме брифинги, той стоя по чорапи под юргана вкъщи и се пазеше от коронавируса. А сега изведнъж, когато му казаха, че той трябва да се справя с пандемията, нямаше как да не не потормози. 

Радина Лазарова
8312 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини