Борисов доволен: Дянков – запалянко №1 на Бистришките тигри (снимки)

  • 30 май 2012 11:23

  • 4150
  • 7
Борисов доволен: Дянков – запалянко №1 на Бистришките тигри (снимки)
© Булфото

Специални благодарности преди началото на заседанието на кабинета отправи министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към министрите, които вчера подкрепиха отбора му Витоша в битката за Купата на аматьорската лига.

Една трета от кабинета дойде на трибуните на националния стадион "Васил Левски", за да подкрепи премиера, който излезе като централен нападател на Витоша в сблъсъка за ценния трофей.

До Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи във ВИП ложата се събраха колегите му от правителството Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и разбира се, Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото.

"Да благодаря на Дянков и на Боряна Пенчева за подкрепата вчера", започна министър-председателят в началото на днешното правителствено заседание.

Премиерът отбеляза, че в медиите дори купата не е отразена толкова, "колкото на Дянков плаката". Вчера финансовият министър опъна на трибуните плакат с надпис: "Тигрите - без дефицит".

"Аз даже не повярвах на очите си, като гледам едни плакати. Чета текста, много финансов ми звучи, не футболен. Като го видях Дянков вече, викам - ясна работата", призна Борисов.

Премиерът се обърна и към транспортния министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, който също викаше за отбора на премиера от трибуните на националния стадион "Васил Левски".

"Виж как могат финансите да си направят безплатна реклама, Московски. Ако ти беше дошъл с някой влак, с някои железници, нямаше днес да има митинг, да стачкуват пред министерството".

Припомняме ви, че Бистришките "тигри" с Бойко Борисов вдигнаха Купата на Аматьорската футболна лига. След края на мача премиерът коментира и случая "Гриша Ганчев", Борисов бе категоричен, че човек не бива да си помисля дори да заплашва длъжностно лице или данъчен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4150 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ye

2013.07.10 | 10:53

7
Борисов е опасен, както и да го консумираш пряко или косвено, защото никоя държава не е компетентна да управлява, иначе нямаше да има избори. Това искат и гърците доживотен шпионаж за интересите на някое правителство,- може и тяхното. Само дето са си направили криво сметката,- Спартак истинският, не онзи холивудски артист е отрязъл всемогъщата ръка на закона преди почти 2000 хиляди години.
az

2012.08.15 | 15:57

6
вече могат да те арестуват затова,че мислиш.На тях им трябват хора които слушат без да мислят

2012.08.15 | 15:33

5
Колкото ни е управлението, толкова ни е и футболът. Ама поне си се хвалим.

2012.08.15 | 15:33

4
ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ..

2012.08.15 | 11:09

3
Е това се казва наглост, хората гладуват, безработицата расте, икономиката загива(среден и дребен бизнес), монопола е вече неконтролируем, а тоя Тиквеник си се забавлява на гърба на народа с неговите футболни изяви. Да си събере цялата чета и да ходят да си ритат по Брезнишките поляни!
пистолет

2012.08.15 | 11:08

2
с р а м нямате ли бе п р о с т а ц и п о в р ъ щ а ми се от в а с
земетресения

2012.05.31 | 02:11

1
Няма по разрушителна сила от правителство неосъзнало ролята си. Те са там само за да си уредят роднините и живота си за поколения напред, подпомагани от мълчаливата, страхлива овча маса наречена народ с лъвско минало.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини