Лечков пак ще се кандидатира за кмет

  • 29 май 2012 18:54

  • 1055
  • 1
Лечков пак ще се кандидатира за кмет
©

Бившият кмет на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. официално обяви днес, че ще се кандидатира за още един мандат на следващите местни избори.

По време на пресконференция Лечков и колегата му от групата общински съветници от ГЕРБ - адвокатът Руси Големанов, коментираха поисканата от групата съветници оставка на областния управител Марин Кавръков. Двамата заявиха, че исканата оставка е декларативен акт за несъгласие с принадлежността на областния управител Марин Кавръков към структурите на ДС.

Именно това е основната причина да се иска неговата оставка, съобщи БНР. Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. и Руси Големанов декларираха, че нито един от поставилите подписи под исканата оставка на областния управител не иска да заеме неговото място или претендира за други длъжности в областна администрация. „Никой от нас няма да става областен управител или да се кандидатира за депутат, но ще съдя Кавръков”, категоричен бе Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

Последвайте канала на

1055 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.01 | 07:01

1
стига с тея лайна бе, непрекъснато ни засипвате с лайна като лечков и стоичков

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини