Стойчо Кацаров: Няма проблем с финансирането на лечението на децата в чужбина

  • 09 септември 2021 20:27

  • 758
  • 3
Стойчо Кацаров: Няма проблем с финансирането на лечението на децата в чужбина
© Булфото (архив)

Няма проблем с финансирането на лечението на децата в чужбина. Средствата са предвидени като трансфер от Министерство на здравеопазването с измененията на Закона за държавния бюджет. Това каза министърът на здравеопазването Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има, който се отзова на поканата на председателя на парламента Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше и искането на ПГ ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да се върне в парламента, за да даде разяснения.

Министър Кацаров посочи, че няма нужда депутатите да се притесняват за средствата за лечение на децата. Той посочи, че няма нужда да гласуват тези средства в бюджета на НЗОК за 2021 г. По думите му няма драма с бюджета на НЗОК.

Министър Кацаров разясни, че в промените в Закона за държавния бюджет са средствата за медиците на първа линия, за лекарства, за ремдесивир.

Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с коментира, че в "оня общ кюп" евентуално ще ги има парите. По-рано депутати от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Изправи се БГ!" поискаха да се гарантира, че ще има 15 млн. лв. за лечението на деца в чужбина.

При гласуването на актуализацията на бюджета на НЗОК за 2021 г. депутатите приеха различни предложения в приходната и разходната част от план сметката, одобрена от бюджетна комисия и за пореден път беше дадена почивка, за да бъдат направени новите разчети.

Борислава Борисова
758 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кацаров е

2021.09.09 | 23:53

3
Каца пълна с лайна!
Цв.

2021.09.09 | 21:16

2
Скрий се бе подлога миризлива, убиец на бизнеси и хора!!!

2021.09.09 | 21:16

1
Каца....стягай мешката за панделата заедно с хасковския циганин Радев

Добави коментар

Водещи новини