Обсъдиха затягането и на мерките по стадионите

  • 20 август 2021 14:40

  • 2219
  • 2
Обсъдиха затягането и на мерките по стадионите
© Bulphoto, архив

Въвеждането на противоепидемични мерки по време на футболни срещи обсъдиха на среща в Министерството на младежта и спорта заместник-министрите на здравеопазването д-р Александър Златанов и д-р Тома Томов, министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов и част от екипа му, както и представители на Българския футболен съюз.

Във връзка с повишаване на нивата на заболяемост от COVID-19 беше обсъдено да се позволи присъствието на публика при спазване на отстояние от две седалки между феновете, а в секторите без седалки – да не бъде допускана публика.

Министър Кацаров: С новата заповед не се налагат никакви ограничения, а напротив - дава се шанс на заведенията да работят на 100%

Привържениците ще имат достъп до стадионите само срещу представянето на билети, пропуски или покани.

Свободно влизане няма да се допуска.

Сред предложенията е и феновете да влизат най-късно 15 минути преди началния час на футболната среща, а пропускателният режим да бъде организиран при спазването на дистанция от минимум 2 метра.

 Снимка: МЗ

Носенето на предпазни маски от момента на влизане на стадиона до напускането му остават задължително.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2219 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХХХ

2021.08.20 | 14:57

2
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
Мариан Таков

2021.08.20 | 14:53

1
Това е невъзможно и никой не го спазва и слепите го виждат

Добави коментар

Водещи новини