„За” и „против” ваксинирането – един продължаващ разговор

  • 05 август 2021 12:19

  • 15771
  • 0
„За” и „против” ваксинирането – един продължаващ разговор
© личен архив, булфото

Коментар за ваксинирането на Елена Кодинова, известен журналист – коментатор и анализатор, преводач от английски.

Аз отказвам да споря с определени хора. Които са:

Аз казвам: "Имам всички задължителни ваксини. Уважавам науката. Но не съм сигурна, че ваксините срещу Ковид-19, измислени за толкова кратко време, които не са преминали достатъчно изпитания, могат да ми помогнат. И никога през живота си не съм се ваксинирала срещу грип, защото щамовете се менят всяка година. Но не съм боледувала от грип от 2017 г. И ползвам 5G с удоволствие. Не вярвам, че някой може да ме чипира без мое съгласие."

А те казват:

"Как се чувстваш, тъпа антиваксърка?

Ти искаш да ме убиеш! Защото аз съм ваксиниран/а срещу Ковид и е сигурно 100%, че няма да умра от вируса. Но заради такива тъпи парчета като теб, които мислят, че ваксината им вкарва 5G, ако ти не се ваксинираш, аз 100% ще умра. Защото ти вярваш, че Бил Гейтс те е чипирал, гадна антиваксърка, която никога не се е докосвала до световната наука!"

И аз съм: "ОК. Както кажете. Пак няма да се ваксинирам засега, защото не съм болна. И нямам нужда. След година и половина при непрекъснато излагане на тълпи от хора, ако съм се разболяла, не съм го усетила. И не, не искам да се ваксинирам срещу нещо, което година и половина не ме е заразило. А ако е, не съм го усетила"

Хайде пак ме наречете антиваксър. Предизвиквам ви.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
15771 0

Водещи новини